Patent Co d.o.o.

Patent Co d.o.o.

O kompaniji

Dvadesetogodišnje iskustvo firme PATENT co. u svinjarskoj, govedarskoj i živinarskoj proizvodnji i primena novih tehnologija orijentisali su nas i pozicionirali firmu na izvozna tržišta Zapadne Evrope i Južne Amerike.

Naš moto je da uvek može bolje! Stalno poboljšanje produktivnosti, tehničkih i ekonomskih performansi životinja je cilj svake uspešne stočarske proizvodnje. Ishrana životinja je prva karika tog uspeha.

Inovacije, sigurnost u ishrani životinja i primena praktičnog know-how na terenu, su elementi koji određuju viziju firme PATENT co.

Celokupni tehnološki proces proizvodnje hrane i dodataka je osmišljen tako da se u potpunosti zadovolje potrebe naših klijenata. Posebna pažnja se posvećuje kontroli kvaliteta kako ulaznih sirovina, tako i gotovih proizvoda.

Najsavremenija oprema za proizvodnju hrane za životinje i dodataka hrani za životinje, omogućava dobijanje finalnih proizvoda konstantnog kvaliteta. Sam proces proizvodnje obezbeđuje potpunu sledljivost, od prijema sirovina, do isporuke proizvoda kupcu.

Kompanija se oslanja na ekipu inženjera, veterinara i konsultanata sa poznavanjem stranih jezika, koji su svoju stručnost stavili na raspolaganje sa ciljem da potrošač uvek dobije bolje. Neprestano usavršavanje i praktičan rad na farmi je delokrug posla naših specijalista.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Vlade Ćetkovića 1a, Mišićevo, Subotica, Srbija

Kontakt
Matični broj

08829675

PIB

103629419

Broj zaposlenih

251 - 500