Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Patent Co d.o.o.

Patent Co d.o.o. logo
Vlade Ćetkovića 1a, Mišićevo
Subotica
Srbija
101-250
103629419
08829675

Patent Co d.o.o.


Dvadesetogodišnje iskustvo firme PATENT co. u svinjarskoj, govedarskoj i živinarskoj proizvodnji i primena novih tehnologija orijentisali su nas i pozicionirali firmu na izvozna tržišta Zapadne Evrope i Južne Amerike.

Naš moto je da uvek može bolje! Stalno poboljšanje produktivnosti, tehničkih i ekonomskih performansi životinja je cilj svake uspešne stočarske proizvodnje. Ishrana životinja je prva karika tog uspeha.

Inovacije, sigurnost u ishrani životinja i primena praktičnog know-how na terenu, su elementi koji određuju viziju firme PATENT co.

Celokupni tehnološki proces proizvodnje hrane i dodataka je osmišljen tako da se u potpunosti zadovolje potrebe naših klijenata. Posebna pažnja se posvećuje kontroli kvaliteta kako ulaznih sirovina, tako i gotovih proizvoda.

Najsavremenija oprema za proizvodnju hrane za životinje i dodataka hrani za životinje, omogućava dobijanje finalnih proizvoda konstantnog kvaliteta. Sam proces proizvodnje obezbeđuje potpunu sledljivost, od prijema sirovina, do isporuke proizvoda kupcu.

Kompanija se oslanja na ekipu inženjera, veterinara i konsultanata sa poznavanjem stranih jezika, koji su svoju stručnost stavili na raspolaganje sa ciljem da potrošač uvek dobije bolje. Neprestano usavršavanje i praktičan rad na farmi je delokrug posla naših specijalista.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.