Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

PeLCer doo

PeLCer doo logo
Samoborska 22B
Subotica
SRBIJA
024 541 936
20-50
104792264
20237961

PeLCer doo


'PeLCer doo Subotica' je mlado preduzeće, nastalo prema potrebama tržišta, za pružanje usluga u oblasti automatizacije, regulacije i upravljanja u industriji. Svoje usluge nudimo kako proizvodnim preduzećima tako i drugim uslužnim preduzećima. Naš glavni cilj je zauzimanje vodeće pozicije na tržištu u oblasti inžinjeringa na polju industrijske automatizacije.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Na osnovu vaših prijava vršimo prvobitno čitanje i razvrstavanje vaših prijava u odnosu na obrazovanje, iskustvo, dosadašnje radove, seminare, diplomske radove i ostala znanja i veštine. Tako rangirane pozivamo na pojedinačne razgovore gde potvrđujemo i pojašnjavamo detalje iz vaših prijava. Potom pričamo o nekim stručnim i praktičnim znanjima. Posle razgovora dodajemo ocenu znanja, iskrenosti i opšteg utiska o uklapanju u tim i radno mesto. Razgovor se obavlja na srpskom jeziku.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Zaposlenima osim zadovoljavanja osnovnih i podrazumevanih stvari kao što su normalni uslovi rada, sredstva za rad i plata nudimo mogućnost rada na poslovima koje pojedince ispunjavaju i gde se poklapaju profesionalne i životne želje. Dobro okruženje i dobar kolegijalni odnos gde kolege rado pozivaju poznanike za rad u kompaniji.
U našoj kompaniji svaki pojedinac ima priliku da napreduje i da se iskaže i pokaže u svom dobrom i pozitivnom svetlu. Odluke donosimo tako što prvo poslušamo svačije mišljenje (demokratski princip) od najniže do najviše pozicije, dajemo mogućnost i tražimo doprinos svakog zaposlenoga. Pravila kompanije usklađujemo sa stvarnim potrebama zaposlenih na primer radni i neradni dani, plaćanje rada na terenu, slobodni dani itd 
Problemi se rešavaju razgovorima.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.