Pepco d.o.o.

Pepco d.o.o.

O kompaniji

Kompanija Pepco je Evropski dinskontni lanac koji trenutno ima više od 2600 prodavnica u Evropi, više od 23000 zaposlenih i više od 19 miliona kupaca mesečno. Pepco se dinamično razvija zahvaljujući zaposlenima, a i oni zajedno sa njom; učeći, prateći svoje težnje i napredujući. Kupac je uvek u središtu našeg zanimanja. Naša najveća prednost je široka ponuda proizvoda po pristupačnim cenama, prijatan ambijent i ljubazno osoblje.

Pepco je u Srbiju došao 2020. godine i u oktobru mesecu su otvorene prve prodavnice. Sada, Pepco u Srbiji broji preko 90 prodavnica i preko 750 zaposlenih.

Osluškujući potrebe naših zaposlenih i uzimajući u obzir trenutnu situaciju na tržištu, Pepco je od januara 2023. godine uveo promene u platama koje prate standard tržišta i motivišu zaposlene za izazove sa kojima se susrećemo svakodnevno.

*Takođe, Pepco je, počev od 2023. godine, predstavio novi benefit za sve zaposlene koji se sastoji u isplati Praznične naknade u decembru kako bi zaposleni svoje bližnje obradovali poklonima i tako im ulepšali praznike!

*Svi zaposleni u Pepcu ostvaruju popust za kupovinu u Pepco radnjama.

Uz ove benefite, Pepco takođe pruža mogućnost napredovanja i razvoja, kao i rada u izuzetno prijatnom okruženju.

Pridruži se Pepco timu!

image

Kontakt

Adresa

Bulevar Mihaila Pupina 10L, Novi Beograd, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21457345

PIB

111295900

Broj zaposlenih

501 - 1000