Perfect Vision

O kompaniji

„Perfect Vision“ je Centar za lasersku hirurgiju oka koji se nalazi u okviru Poliklinike „Kuća zdravlja“, sa sedištem u Subotici. Osnovan je 01. marta 2010. godine, sa ciljem očuvanja zdravog vida naših pacijenata i poboljšanja kvaliteta njihovog života. U našem radu primenjujemo najsavremenije metode u dijagnostici i lečenju bolesti oka, nastojeći da pacijentima pružimo zdravstvenu zaštitu kakvu mogu dobiti u vodećim svetskim oftalmološkim centrima.

Zahvaljujući stručnom timu, na čelu sa direktorkom dr Brankom Ivošević, sačinjenom od deset oftalmologa sa iskustvom dugim preko 25 godina i najsavremenijoj tehnologiji u zemlji koju posedujemo, u mogućnosti smo da našim pacijentima ponudimo širok spektar visokospecijalizovanih oftalmoloških usluga (lasersko skidanje dioptrije, ultrazvučna operacija katarakte, ugradnja svih vrsta intraokularnih sočiva, rano otkrivanje i najsavremenije lečenje glaukoma, laserska zaštita vida kod dijabetičara, lečenje senilne degeneracije žute mrlje itd.).

Organizacijom i opremljenošću prostora, Perfect Vision zadovoljava najviše standarde struke, obuhvatajući četiri oftalmološke ordinacije, kabinet za lasersko skidanje dioptrije, hirurški blok sa dve operacione sale, prostorijom za sterilizaciju i odlaganje hirurškog potrošnog materijala, prostorijom za preoperativnu pripremu pacijenata, kao i dva dvokrevetna apartmana za smeštaj pacijeanta. Zaposlenima je na raspolaganju prostorija za odmor, prostrana kuhinja, kao i moderno opremljene kancelarije i konferencijska sala.

Osoblje u call centru i na prijemnom pultu, pacijentima je na raspolaganju od 08-20h 6 dana u nedelji.

Kontakt

Perfect Vision

  • Senćanski put 3
  • Subotica
  • Srbija
  • PIB: 106766304
  • Matični broj: 62249382

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.