Peštan

Peštan

O kompaniji

O kompaniji

Peštan d.o.o

Privatna kompanija Peštan je lider na Balkanu u proizvodnji i distribuciji proizvoda i rešenja od polimera.

Kompanija je osnovana 1989. godine i bavila se proizvodnjom cevi za vodu od polietilena. Vremenom je uvodila nove materijale (polipropilen i PVC) i širila proizvodni program. Danas se u ponudi može naći preko 8.000 proizvoda, podeljenih u četiri kategorije: PIPING SOLUTIONS, BATHROOM SOLUTIONS, AGRICULTURE SOLUTIONS i HOUSEHOLD SOLUTIONS.

Proizvodni pogoni kompanije Peštan nalaze se u Aranđelovcu, u Srbiji. Godišnji prihod prelazi 140 miliona EUR koji se realizuje uz pomoć 1200 zaposlenihu zemlji i inostranstvu. Peštan ima direktno prisustvo, putem svojih ćerki firmi, u Bosni i Hercegovini, kao i u Rumuniji i kroz svoja predstavništva u Albaniji, Hrvatskoj, Rusiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Peštan svoje operacije realizuje u više od 80 zemalja širom sveta putem globalne mreže agenata i distributera. Primarno izvozno orijentisana, kompanija je prisutna na tržištu Evrope, Rusije, Bliskog Istoka, Severne Afrike, Latinske Amerike i Sjedinjenih Američkih Država.

Celokupna proizvodnja je prilagođena evropskim standardima o čemu govore međunarodni sertifikati za kvalitet proizvoda: IGH, Bulgarkontrola, INSTA-CERT-DANCERT, MPA, DVGW, ITC, EBETAM, EMI, GOST, ICC, IAMPO, KIWA, SKZ, SPSC, VUPS, VUSAPL, BENOR, BELNIIS, HESSEL, TZW, FRAUNHOFER, CSI, MIRTEC kao i sertifikati kvaliteta procesa ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001 i ISO 50001

Radi što većeg zadovoljenja potreba kupaca, kompanija kontinuirano uvodi inovacije i unapređuje kadrove i opremu. Od 2009. godine se u kompaniju uvodi sistem SAP ERP sa modulima MM, SD, PP , Fi i CO, a od 2012. godine su funkcionalnosti proširene i WMS-om. Uvođenje WCM i WMS sistema povećalo je efikasnost, doprinelo je raspoređivanju troškova i profesionalnom održavanju.

Rešenja koja Peštan poseduje u svom prodajnom portfoliju, posvećenost zaposlenih i konstantne inovacije doprinose sveobuhvatnom zadovoljstvu klijenata. Sigurnost svojim dobavljačima i vernost kupcima garantuje se prestižnom ocenom kvaliteta finasijskog poslovanja AAA dodeljen od strane Bisnode.

Naša vizija – Snagom svojih ideja utičemo na savremene tokove društva i gradimo svet jačajući ga za buduća pokolenja. Kontinuirano težimo unapređenju kvaliteta života uz pomoć pouzdanih proizvoda i rešenja.

Misija kompanije – Uz neprestano osluškivanje okruženja stvaramo inventivna, pouzdana i praktična rešenja koja odgovaraju svakoj specifičnoj potrebi naših klijenata i krajnjih korisnika širom sveta. Visokim standardima poslovanja negujemo sigurnost i integritet, kako svojih zaposlenih, tako i svojih klijenata i saradnika.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

1300 Kaplara 189, Aranđelovac,Bukovik, Srbija

Kontakt
Matični broj

07652992

PIB

100995440

Broj zaposlenih

501 - 1000