Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Peštan

Peštan logo
1300 Kaplara 189
Aranđelovac,Bukovik
SRBIJA
034/700-300
> 1000
100995440
07652992

Peštan


Peštan d.o.o
Privatna kompanija Peštan je lider na Balkanu u proizvodnji i distribuciji proizvoda i rešenja od polimera.
Kompanija je osnovana 1989. godine i bavila se proizvodnjom cevi za vodu od polietilena. Vremenom je uvodila nove materijale (polipropilen i PVC) i širila proizvodni program. Danas se u ponudi može naći preko 6500 proizvoda, podeljenih u četiri kategorije: PIPING SOLUTIONS, DRAIN SOLUTIONS, AGRICULTURE SOLUTIONS i HOUSEHOLD SOLUTIONS.

Proizvodni pogoni kompanije Peštan nalaze se u Aranđelovcu, u Srbiji. Godišnji prihod prelazi 70 miliona EUR koji se realizuje uz pomoć 1.200 zaposlenih. Peštan ima direktno prisustvo, putem svojih ćerki firmi, u Bosni i Hercegovini, kao i uRumuniji i kroz svoja predstavništva u Albaniji, Hrvatskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Peštan svoje operacije realizuje u više od 60 zemalja širom sveta putem globalne mreže agenata i distributera. Primarno izvozno orijentisana, kompanija je prisutna na tržištu Evrope, Rusije, Bliskog Istoka, Severne Afrike, Latinske Amerike i Sjedinjenih Američkih Država.

Celokupna proizvodnja je prilagođena Evropskim standardima o čemu govore međunarodni sertifikati za kvalitet proizvoda: DVGW, MPA, SABS, IMS, IGH, ZIK, VUPS, EMI, kao i sertifikati kvaliteta procesa ISO 9001ISO 14001OHSAS 18001.
Radi što većeg zadovoljenja potreba kupaca, kompanija kontinuirano uvodi inovacije i unapređuje kadrove i opremu. Od 2009. godine se u kompaniju uvodi sistem SAP ERP sa modulima MM, SD, PP , Fi I CO, a od 2012. godine su funkcionalnosti proširene i WMS-om. Uvođenje WCM i WMS sistema povećalo je efikasnost, doprinelo je raspoređivanju troškova i profesionalnom održavanju.

Rešenja koja Peštan poseduje u svom prodajnom portfoliju, posvećenost zaposlenih i konstantne inovacije doprinose sveobuhvatnom zadovoljstvu svojih klijenata. Sigurnost svojim dobavljačima i vernost kupcima garantuje se prestižnom ocenom kvaliteta finasijskog poslovanja AAA dodeljen od strane Bisnode.
 
Naša vizija  Biti prepoznat kao lider na Balkanu koji klijentima pruža diverzifikovana rešenja i proizvode na jednom mestu
Misija kompanije  Stvaranje konkurentske prednosti u poslovanju naših klijenata uz pomoć prvoklasnih rešenja, usluga i proizvoda. Mi osiguravamo uspeh naše kompanije konzistentnim zadovoljavanjem potreba klijenata, stakeholdera i zaposlenih.


 

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Ulaganje u ljudske resurse prati i posebna posvećenost pojačavanju našeg ekspertskog tima. Selekcija kandidata predstavlja jedan od naših strateški najvažnijih procesa i iz tog razloga smo odnos prema kandidatima i njihovo kasnije uklapanje u kolektiv postavili kao prioritet.

Selekciju kandidata obavljamo u saradnji sa našom partnerskom agencijom za ljudske resurse, TIM Centrom, koja je proglašena za najbolju agenciju za profesionalnu selekciju u Srbiji za 2011., 2014., 2015. i 2016. godinu prema istraživanju kompanije Infostud.

Ceo proces je jasno strukturisan i organizovan. Svako slobodno radno mesto se oglašava putem medija, najčešće na portalu Infostud. Nakon isteka oglasa na osnovu biografija se odabiraju kandidati koji će biti uključeni u proces selekcije koji se sastoji iz dva kruga.

Prvi krug selekcije se odnosi na intervju i testiranje kandidata koje sprovode konsultanti TIM Centra. U pitanju su testovi ličnosti i sposobnosti koji se prilagođavaju svakoj poziciji. Nekoliko kandidata koji najviše odgovaraju zahtevima pozicije zatim prolazi u drugi krug koji podrazumeva finalni razgovor sa menadžmentom naše kompanije. Nakon toga, menadžment donosi konačnu odluku o zapošljavanju.

Proces se odvija veoma brzo i uigrano, a doslovno svi kandidati koji se prijave na konkurs budu obavešteni o ishodu selekcije u roku od mesec dana.

Procedura selekcije se ne završava izborom kandidata. Nakon zapošljavanja za novozaposlene su predviđeni redovni razgovori sa konsultantima TIM Centra i menadžerima, putem kojih se prati njihovo uklapanje, zadovoljstvo uslovima i izazovi sa kojima se susreću.

Prateći ove ključne korake, osiguravamo zapošljavanje kandidata koji svojim zalaganjem doprinose sve boljem pozicioniranju Peštana na evropskom i svetskom tržištu.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Peštan je kompanija koja razmišlja o dugoročnom ulaganju u ljudske resurse i zato želimo da u svoje redove primimo mlade, talentovane i dinamične stručnjake koji će rasti zajedno sa našom kompanijom i preuzeti najodgovornije funkcije u proizvodnom sektoru u godinama koje su pred nama.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.