PetKlub

PetKlub

O kompaniji

PetKlub je moderan maloprodajni lanac koji se bavi prodajom hrane i opreme za kućne ljubimce.


Naš tim čine ljudi koji obožavaju svoje male kućne prijatelje, i spremni su uvek da svoju ljubav i pozitivnu energiju podele sa drugima, kao i da unapređuju svoja znanja kako bi što bolje brinuli o svojim prijateljima. Na kolegama u našim maloprodajama je da pruže najbolju uslugu našim kupcima, a na nama je da pružimo najbolje uslove za rad našim kolegama. Verujemo da srećni i motivisani zaposleni čine ključ uspeha, zato se trudimo da svakog radnog dana olakšamo našim kolegama posao i pružimo im podršku.


Ponosni smo da našim zaposlenima možemo ponuditi nekoliko dodatnih benefita. Pored dinamičnog radnog okruženja i mogućnosti za lični i profesionalni razvoj, obezbedili smo i posebne privilegije:


  • 10% Popusta u Našim Radnjama: Kao deo PetKluba, naši zaposleni imaju pravo na 10% popusta na sve proizvode u našim radnjama. Želimo da se naše kolege osećaju posebno i da imaju pristup najkvalitetnijoj opremi i hrani za svoje ljubimce.


  • Dodatni Slobodni Dani za Kućne Ljubimce: Razumemo koliko su kućni ljubimci važni u našim životima. Zato smo omogućili našim zaposlenima dodatne slobodne dane u slučaju da usvoje, kupe ili dobiju novog drugara. Želimo da u ključnim trenucima budete uz njih! 


Obećavamo da ćemo i dalje ulagati trud i pažnju kako bismo stvorili najbolje uslove za rad našim kolegama. Naš cilj je da zajedno rastemo, unapređujemo se i pružamo vrhunsku uslugu.


Hvala vam što ste deo naše priče i što svakog dana zajedno stvaramo bolji svet za naše ljubimce.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Timočka 22, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21630519

PIB

112226478

Broj zaposlenih

20 - 50