PETROL SRBIJA
PETROL SRBIJA

PETROL SRBIJA

Energija za život

O kompaniji

Petrol Grupa je najveća energetska kompanija u regionu. Preko svojih kompanija prisutni smo u 10 zemalja i postajemo sve važniji partner na području jugoistočne Evrope u prodaji energije. Zaokruženom ponudom energetsko-ekoloških proizvoda i usluga brinemo o pouzdanom, ekonomičnom i ekološkom snabdevanju potrošača u Srbiji i na tržištima jugoistočne Evrope.

Na području Srbije Petrol, kao deo Petrol Grupe, čine tri kompanije.

Petrol  d.o.o. Beograd, društvo koje se bavi trgovinom nafte, naftnim derivatima i ostalom trgovačkom robom. Prve četiri godine preduzeće je poslovalo na području veleprodaje, a 2006. godine počinje da razvija sopstvenu maloprodajnu mrežu koju danas čini 17 benzinskih stanica.

Beogas  d.o.o. Beograd, se bavi izgradnjom i održavanjem gasovoda i distribucijom gasa, kao i energetskom delatnošću, u skladu sa metodologijom agencije za energetiku Republike Srbije.

Petrol LPG d.o.o. Beograd, se bavi prodajom tečnog naftnog gasa u Srbiji. U okviru kompanije Petrol LPG nalazi se i terminal u Smederevu, greenfield projekat, koji omogućava skladištenje 3.000 kubnih metara tečnog naftnog gasa i predstavlja najsavremenije tehnološko postrojenje ove vrste u Republici Srbiji.

Razvoj zaposlenih za Petrol predstavlja prioritet i investiciju u budućnost. Zaposleni samostalno upravljaju svojom karijerom putem godišnjih planova i razgovora. Posebnu pažnju poklanjamo talentovanim pojedincima. Ponosni smo na to što nudimo sredinu za razvoj svih potencijala saradnika. Merimo i pratimo klimu, kulturu, zadovoljstvo i posvećenost zaposlenih, slušamo ih i kontinuirano uvodimo mere za poboljšanje.

Grupa Petrol oseća posebnu odgovornost prema svojim kupcima, dobavljačima, poslovnim partnerima, vlasnicima i društvu u celini. Njihova očekivanja ostvaruju motivisani i profesionalno usmereni zaposleni. Poštujemo temeljna zakonska i moralna pravila društva i šira evropska merila, a posebno brinemo o očuvanju životne sredine.

Tražimo kandidate koji sa nama dele iste vrednosti. Kod nas sjajna energija nalazi svoje mesto.

Upustite se u dinamično radno okruženje u kom timovi rade zajedno. Prihvatite super izazove među super saradnicima.

Jer energija nas spaja!

Beneficije

Proces selekcije

Proces selekcije traje najčešće oko mesec dana nakon prikupljanja prijava kandidata. Proces počinjemo oglašavanjem otvorenih pozicija, pregledanjem pristiglih prijava, a zatim intervjuišemo i u zavisnosti od pozicije testiramo kandidate koji po biografiji odgovaraju otvorenoj poziciji. Proces selekcije se završava ponudom najboljem/im kandidatu/ima.

U zavisnosti od pozicije možete se susresti sa različitim načinima odabira kandidata: intervjui sa liderima i članovima tima, testovima i slično. Važno nam je da iskustvo kandidata u procesu selekcije bude pozitivno i korisno bez obzira na ishod.

Kada započinje proces selekcije?

Proces započinje oglašavanjem opisa pozicije - na našem sajtu www.petrol.co.rs, portalima za zapošljavanje (poput Infostud-a) ili na društvenim mrežama.

Šta se dešava kada prosledim svoj CV za posao koji me interesuje?

Svaka prijava koja stigne na našu adresu se temeljno pregleda. Ovo je ujedno najzahtevnija faza i faza procesa koja najduže traje. Naš HR tim pregleda sve prijave i na osnovu znanja i iskustva navedenih u biografiji, biraju se kandidati koji odgovaraju zahtevima otvorene pozicije.

Intervju/ Intervjui i testiranje

Intervju se organizuje kako bismo se bolje upoznali i razumeli - Vi potrebe oglašene pozicije, a mi Vaša očekivanja. U zavisnosti od otvorene pozicije, organizujemo i testiranja za kandidate.

Znamo koliko su ovakve informacije važne i trudimo da svi kandidati dobiju povratnu informaciju najkasnije 15 dana nakon intervjua. Dešavaju se i neke nepredviđene okolnosti, na koje, nažalost ni mi ne možemo uticati. U takvim situacijama možete uvek kontaktirati nekog od članova tima za zapošljavanje. Imate pravo da znate kako se završio proces selekcije i zato budite slobodni da nas kontaktirate.

Ukoliko ste se svojim znanjem i veštinama izdvojili od ostalih kandidata, ukoliko smo zajedno sa rukovodiocem tima procenili da ćete se uklopiti u naše radno okruženje, i svojim veštinama i energijom doprineti razvoju istog, od nas ćete dobiti ponudu za zaposlenje sa svim uslovima koji su definisani.

Procesu regrutacije i selekcije pristupamo transparentno, profesionalno i objektivno vodeći se najboljom praksom iz oblasti ljudskih resursa.

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
3
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Omladinskih brigada 88-90, Novi Beograd, Airport city, zgrada 2300, VII sprat, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17454404

PIB

102485196

Broj zaposlenih

101 - 250