PetSpot

PetSpot

O kompaniji

Moderan život sa kućnim ljubimcem zahteva i adekvatnu podršku i mogućnost izbora.

Zato je, u novembru 2019. godine, otvoren prvi Pet Spot supermarket, inspirisan potrebom tržišta za celovitom ponudom i kompletnim, uvek raspoloživim asortimanima kvalitetnih i proverenih svetskih brendova za kućne životinje, na oduševljenje ljubimaca i njihovih vlasnika.

Pet Spot je dizajniran kao dinamičan i savremen poslovni sistem za uvoz, distribuciju i maloprodaju širokog spektra proizvoda u kategoriji hrane, nege, opreme, medicinske hrane i lekova za sve vrste kućnih ljubimaca, podržan je profesionalnom uslugom stručnog i kvalitetno obučenog tima koji je u potpunosti posvećen kupcima i njihovim ljubimcima.

Tako je sada, po prvi put na našem tržištu, na preko 1000 m2, dostupan kompletan izbor najvećih svetskih brendova u superpremium, premium i economy kategoriji, sa izuzetno snabdevenom veterinarskom apotekom i dežurnim veterinarom, bogato opremljenim pet zoo-om sa raznovrsnim pticama i malim životinjama, kao i velikim akvarijumom sa preko 100 vrsta ribica.

Ovako atraktivna Pet Spot ponuda podržana je konstantnim promotivnim aktivnostima i konkurentnim cenama.

Pet Spot supermarket se nalazi u pet friendly prodajnom centru Mega Maxi pored Ade Ciganlije, sa praktičnim prilazom iz svih delova grada, velikim besplatnim parkingom i svim potrebnim uslovima za uvek ugodnu i praktičnu kupovinu za sve kategorije potrošača, uz on-line dostupnost artikala.

Pet Spot primenjuje evropske standarde kvaliteta i fer poslovanja, a svojim kompanijskim vrednostima pre svega smatra sreću kućnih ljubimaca, bezbrižnost vlasnika, poštovanje zaposlenih i saradnika, oplemenjivanje društva i očuvanje okoline.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Autoput za Zagreb 18, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20948116

PIB

108185387

Broj zaposlenih

20 - 50