Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Pharmanova d.o.o.

Pharmanova d.o.o. logo
Industrijska 8
Obrenovac
SRBIJA
101-250
105561580
20408642

Pharmanova d.o.o.


Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Saznajte više o ovim bedževima

Pharmanova d.o.o. je privatna farmaceutska kompanija i od svog osnivanja 1991. godine, pa do danas, stasali smo u modernu, dobro organizovanu farmaceutsku kompaniju.

Pharmanova je kompanija sa gotovo dve decenije tradicije i koja sa 40% visokostručnog kadra, medicinske, farmaceutske struke i drugih srodnih disciplina, predstavlja perspektivnu kompaniju u oblasti farmaceutske industrije.

Pharmanova je kompanija u kojoj su visoki standardi u pogledu kvaliteta rada.

Poštovanje regulatornih uslova u ovoj oblasti i profesionalnih standarda, imaju za rezultat jasno postavljene ciljeve kvaliteta koje moraju da ispune zaposleni. Put do dobre proizvodne prakse, vodi kroz sistematsku i dobro organizovanu obuku koja je prva obaveza svih novoprimljenih. 

Ako bismo pravili lepezu poželjnih radnih vrednosti koja pokriva različite procese, ona bi se mogla predstaviti:
odgovornost za kvalitet, sistematičnost, disciplina u procesu tehničkih operacija i kontroli kvaliteta, otvorenost za razvojne trendove, potrebe klijenata, spremnost za unapređenje saradnje, kreativnost u procesima marketinga, prodaje, razvoja, posvećenost poslu, kompanijskim ciljevima, profesionalnost u procesima podrške.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Ono što čini integrativnu nit na kompanijskom nivou je timski rad.

Stalni izazovi i tržišna utakmica, čine da zaposleni Pharmanove rade na ubrzanom usavršavanju portfolija, da neprekidno rade na stručnom usavršavanju i podizanju kvaliteta komunikacije sa okruženjem kako bi približili nove vrednosti proizvoda.

Istovremeno, Pharmanova u odnosu na okruženje nastoji da ispoštuje vrednosti društveno odgovorne kompanije i u tom kontekstu, ona je i inicijator donatorskih akcija prema društvenim grupama kojima je pomoć najpotrebnija.

Interes potrošača je na prvom mestu. Zato su sve aktivnosti zaposlenih utkane u koncept: živimo zdravo, jačajmo potencijal zdravlja kroz prevenciju i nudimo samo ono što staje pod naslov zdrav život.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.