PHIWA DOO

PHIWA DOO

O kompaniji

Kompanija „PHIWA“ d.o.o. Subotica osnovana je u avgustu 2002. godine. Delatnost firme je investiranje, izgradnja, nekretnine, trgovina, logistika i hotelsko-ugostiteljske delatnosti. U sastavu firme „PHIWA“ su logistički centri u Subotici, Senti i Zrenjaninu, kao i Hotelsko-kongresni i poslovni centar "Galleria"  koji se nalazi u Subotici.
Kongresni hotel “Galleria” je novoizgrađeni hotel koji postoji od 2007. godine i nalazi se u samom centru Subotice. Od evropskih metropola i aerodroma u Beogradu i Budimpešti smo udaljeni manje od dva sata vožnje. Sastavni deo Subotice je i Palić, jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija u Srbiji.
Korektno i pošteno poslovanje i pridržavanje svih ugovora za nas su sami po sebi razumljivi i predstavljaju osnovu našeg poslovanja. Mi izrazito negujemo odnose sa opštinama i klijentima, i prilagođavamo se željama svih naših saradnika. Sve to nas je učinilo pouzdanim partnerom u poslu.

Kontakt

PHIWA DOO

  • Matije Korvina 17
  • Subotica
  • Srbija
  • PIB: 102610449
  • Matični broj: 08764123

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.