Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

PHIWA DOO

PHIWA DOO logo
Matije Korvina 17
Subotica
SRBIJA
024 647 228, 647-227
101-250
102610449
08764123

PHIWA DOO


Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave na sajtu Poslovi.infostud.com

Kompanija „PHIWA“ d.o.o. Subotica osnovana je u avgustu 2002. godine. Delatnost firme je investiranje, izgradnja, nekretnine, trgovina, logistika i hotelsko-ugostiteljske delatnosti. U sastavu firme „PHIWA“ su logistički centri u Subotici, Senti i Zrenjaninu, kao i Hotelsko-kongresni i poslovni centar "Galleria"  koji se nalazi u Subotici.
Kongresni hotel “Galleria” je novoizgrađeni hotel koji postoji od 2007. godine i nalazi se u samom centru Subotice. Od evropskih metropola i aerodroma u Beogradu i Budimpešti smo udaljeni manje od dva sata vožnje. Sastavni deo Subotice je i Palić, jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija u Srbiji.
Korektno i pošteno poslovanje i pridržavanje svih ugovora za nas su sami po sebi razumljivi i predstavljaju osnovu našeg poslovanja. Mi izrazito negujemo odnose sa opštinama i klijentima, i prilagođavamo se željama svih naših saradnika. Sve to nas je učinilo pouzdanim partnerom u poslu.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.