Phoenix rent a car d.o.o.

Phoenix rent a car d.o.o.

O kompaniji

Phoenix Doo je kompanija koja je osnovana 1989. godine i na tržištu Srbije postoji već više od 25 godina. Saradnja Phoenix tima sa prvim principalima u oblasti auto-reparature počinje 1995. godine potpisivanjem ugovora sa nemačkim proizvođačem auto-reparatur premaza SPIES HECKER GmbH. Nedugo zatim kao prvi potpisnik ugovora za uvoz i distribuciju 3M Automotive programa proširuje svoj asortiman u oblasti pratećih materijala za auto-reparaturu. Od juna 2000. ovaj asortiman proširujemo sa italijanskom kompanijom USI ITALIA koja proizvodi komore za farbanje, japanskom kompanijom ANEST IWATA, koja izrađuje vrhunske pištolje i opremu za lakiranje, kao i italijanskom fabrikom filtera za komore VEFIM. 2002 godine, ostvarena je saradnja sa nemačkom firmom HERKULES koja proizvodi najkvalitetniju opremu za servisne radionice kao što su: pneumatske dizalice, centralni i mobilni usisivači, mašine za pranje pištolja itd. Iste godine u svoj proizvodni program uvodi proizvode iz grupacije HEDSON Technologies, kao što su IRT – visoko-kvalitetne infra-crvene lampe za auto-reparaturu i DRESTER – vrhunske aparate za pranje i čišćenje opreme za lakiranje. Još jedan veliki ugovor potpisujemo 2005. godine sa drugim nemačkim proizvođačem auto-reparatur premaza STANDOX GmbH čime upotpunjujemo prisutnost kod svih velikih proizvođača automobila na najvišem profesionalnom nivou. Narednih godina u svoj asortiman dodajemo još nekoliko velikih svetskih brendova kao što su CHALLENGER – kompletan asortiman boja i lakova razvijen u laboratorijama SPIES HECKER i STANDOX brendova, odličnog odnosa cene i kvaliteta, zatim britanski brend DEVILBISS – jedan od vodećih svetskih proizvođača pištolja i opreme za lakiranje, DYNABRADE – američki proizvođač pneumatskih alata vrhunskog kvaliteta, EMM Automotive – holandski brend koji obuhvata kompletnu prateću opremu za lakirerske radionice, kao i BERNARDO ECENARRO – španska fabrika farbarskih materijala za auto-reparaturu, a ujedno i jedan od vodećih svetskih proizvođača svih vrsta industrijskih premaza sa veoma širokim poljem primene.
Sve ove kompanije koje zastupamo imaju svoje ugovore za velikim brojem proizvođača putničkih i komercijalnih vozila.
Naša vizija je da budemo glavni i omiljeni partner svih velikih i eminentnih dilera automobilskih brendova, kao i manjih lakirerskih radionica na teritoriji Republike Srbije.
Ugovori koje imamo sa svim našim ino-partnerima nam svakako to omogućavaju kroz široku paletu proizvoda i podršku koju možemo da pružimo svakom našem uvaženom klijentu. Obzirom na širinu asortimana proizvoda možemo da odgovorimo svakom zahtevu naših korisnika, kako kvalitativno najzahtevnijim, tako i onim okrenutim ka ekonomski prihvatljivijim rešenjima

Kontakt

Phoenix rent a car d.o.o.

  • Losinjska 11a
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 101149161
  • Matični broj: 07457138

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.