Piquattro d.o.o

Piquattro d.o.o

O kompaniji

Repromaterijal, mašine, rezervni delovi, potrošni materijal za proizvodnju obuće i galanterije.


Pratika je osnovana 1983. godine u mestu Monsummano Terme ( PT ), u Toskani , Italija, kao kompanija koja se bavi prodajom novih i polovnih mašina u oblasti proizvodnje obuće, delova , pribora i konca , a takođe nudi usluge kvalifikovane tehničke pomoći i savete vezano za proizvodnju obuće i galanterije.

Deluje u oblasti Valdinievole, Italija, od 1985 , kao snabdevač za postojeće klijente , a snabdeva i južno u Valdarno, Italija.

U 90-tim godinama, kao odgovor na trend rasta tržišta, rad proširuje u Tunis i u Južnu Ameriku a pokreće snabdevanje na tržištu Istočne Evrope . (Srbija, Rumunija , Slovačka i Makedonija )
 

Danas Pratika ima dinamičan i rast , može da prati pažljivo i pomno kupce širom sveta sa svojim standardnim kompetentnostima i profesionalnosti u radu .

Da bi poboljšali usluge koje nudi, Pratika se locira servis u Toskani, Valdarno - kompanija A&M koji podržava rad u oblasti južne Italije. Kompanija A&G , je locirana u Tunisu , za potrebe pokrivanja regiona Severne Afrike.

 

Za region Zapadnog Balkana, u Srbiji, taj posao obavlja firma „PIQUATTRO“ doo –ili „P4“doo – odnosno ispostava „PRATIKA br.4“.Locirana u Subotici, severna Vojvodina, Republika Srbija (200km severno od Beograda, na auto-putu E-5 Beograd-Budimpešta)
 

Uvek pažljivo prateći tehnološki napredak u oblasti proizvodnje obuće i galanterije Pratika je dobila ekskluzivna prava da distribuira u Toskani, Torielli, uz visoku tehnologiju proizvoda, sistema i CAD sečenje tabele .

Kontakt

Adresa

Jovana Mikića 56, SUBOTICA, Srbija

Kontakt
Matični broj

20298871

PIB

105038878

Broj zaposlenih

< 20