PIS-Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o.

PIS-Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o.

O kompaniji

Naša kompanija, PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. je osnovana 1990. godine sa sedištem u Beogradu i od tada se uspešno bavi razvojem, implementacijom, integracijom i održavanjem dokument menadžment, ECM i BPM sistema, rešenjima za arhiviranje i mikrofilmovanje dokumentacije, kao i rešenjima baziranim na Smart karticama.

Misija i vizija

Misija kompanije PIS d.o.o. je da u budućnosti kao i do sada pruža visok kvalitet i pouzdanost svojih proizvoda i usluga i da trasira put razvoja informacionih tehnologija na domaćem i regionalnom tržištu kroz efikasnu komunikaciju i odgovore na zahteve svojih kupaca i poslovnih partnera.

Vizija kompanije PIS d.o.o. je osvajanje vodećih tržišnih pozicija u oblastima fizičkog skladištenja papirne arhive, skeniranja dokumentacije, dokument menadžmenta, ECM – Enterpirse Content Managementa, BPM – Business Process Managementa, Smart kartica i sigurnosnih sistema baziranih na digitalnim sertifikatima.

PIS rešenja

Delatnost naše kompanije obuhvata sve sfere ECM sistema za upravljanje i trajno arhiviranje dokumentacije, za automatizaciju i modelovanje poslovnih procesa, kao i sisteme za izradu i korišćenje Smart kartica. Dugi niz godina PIS d.o.o. predstavlja sigurnog i pouzdanog partnera za IT poslovanje sa velikim brojem referenci u Srbiji.

Kontakt

Adresa

Simina 1 11000 Beograd, Srbija

Matični broj

07527578

PIB

100045452

Broj zaposlenih

< 20