PLANet Systems Group DOO

PLANet Systems Group DOO

O nama

PLANet Systems Group (PSG) se bavi programiranjem, testiranjem softvera i pružanjem usluga korisničke podrške u oblasti naučnog izdavaštva. Kompanija je pod ovim imenom osnovana 1996. u Šarlotsvilu, Virdžinija, a danas ima sedište u Pragu (Češka) i u Novom Sadu. Naša kompanija razvija i prodaje softverske proizvode za široku paletu industrija i organizacija i pruža savetodavne usluge vezane za svoje proizvode, uključujući obuku, podršku korisnicima i održavanje i razvoj. Zahvaljujući tehničkom znanju i kvalitetu usluga, dugogodišnji smo partneri globalno relevatnim društvima i organizacijama u oblasti naučnog izdavaštva. 

Na šest lokacija u Novom Sadu, PSG zapošljava blizu 200 ljudi. Trudimo se da negujemo sopstvenu kompanijsku kulturu kroz posvećenost radu i orijentisanost ka ciljevima, ali uz opuštenu atmosferu i dobre međuljudske odnose.  Tokom godine organizujemo  interne događaje i druženja: PSG Festival, piknik, maskenbal, novogodišnju žurku, novogodišnju predstavu za decu zaposlenih a učestvujemo i na Novosadskom maratonu kroz inicijativu "Running together" koja uključuje i decu sa poteškoćama u kretanju koju trkači tokom maratona voze u specijalno dizajniranim kolicima za trčanje. 
Naši zaposleni su na poslednjem istraživanju zadovoljstva zaposlenih najčešće opisali PSG kroz reči: porodica, prijatelji, tim, sigurnost, stabilnost i brižnost. 


Naša misija:

1. Pružanje usluga klijentima je na prvom mestu.
2. Uspostavljati uzajamne odnose sa klijentima na obostrano zadovoljstvo
3. Razumeti da je profit najvažniji deo poslovanja.
4. Razumeti da su prijatelji, porodica i zajednica ono što je najvažnije u životu.
5. Nikada ne dopustiti da se ono najvažnije u poslu ispreči onom što je najvažnije u životu.Naši zaposleni

Marija Ritoc,
Peer Review Analyst

Radim kao profesionalni asistent u oblasti online izdavalaštva. To je dinamičan i uzbudljiv posao koji svakodnevno donosi nove izazove. 

Deo PSG -a sam već punih pet godina. Promenila sam do sada dve pozicije i napredovala u okviru firme. Biti deo PSG-a znači biti deo tima, porodice, imati podršku i pomoć u svakom trenutku, biti deo pozitivne atmosfere, gde se podstiče timski rad, čvrste veze medju ljudima, gde se zajedno radujemo i slavimo male i velike uspehe.

Branimir Bojić,
Client Solutions Manager

Moj posao se sastoji u komunikaciji sa ključnim klijentima i brizi o potrebama njihovih sajtova i sistema.  To uključuje modifikacije sajtova i radnih procesa ali i davanje saveta o raznim aspektima samih sistema i njihovim mogućnostima. 

PSG je moja druga kuća. U firmi sam već 11 godina, i prošao sam nekoliko pozicija, konstantno napredujući i unapređujući svoje sposobnosti i znanje. PSG me je podržao na svakom koraku i dao mi mogućnost da napredujem i da se profesionalno ostvarim.

Jovan Babin
Senior Java Programmer, TL

Posao mi se sastoji u vođenju i raspoređivanju zadataka u timu, u redovnom izveštavanju menadžmenta, kao i u rešavanju tekućih tehničkih problema kako u projektu tako i u okruženju. Moj posao uključuje i razvoj novih funkcionalnosti u aplikaciji i rešavanje defekata.

U PSG sam od 2010. godine Kao vođa tima sledim osnovne ciljeve firme i pokušavam da u tom duhu razvijem i održim pozitivno raspoloženje u timu, u cilju što bolje i kvalitetnije obavljenog posla sa što blažim osećajem opterećenja i pritiska koji je uobičajen u našoj struci.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/PLANetSystemsGroup
PLANet Systems Group PLANetSG 17 Oct 2019, 13:29
#PLANetSG is exhibiting at #frankfurtbookfair2019 Come find our booth 4.2/M73 and let us introduce you to our… https://t.co/3LrZU0bEEZ
PLANet Systems Group PLANetSG 16 Oct 2019, 19:14
Day 1 at #FBM19 We are enjoying our time as exhibitors at this magnificent event! Here are some highlights for ever… https://t.co/bauxLxRtAl
PLANet Systems Group PLANetSG 15 Oct 2019, 18:57
#PLANetSG is a proud exhibitor at #fbm19 Our booth is set and we are ready to meet with present and future friends… https://t.co/cYj0DyKu12
PLANet Systems Group PLANetSG 14 Oct 2019, 13:34
“When you’re finished changing, you’re finished.” - Benjamin Franklin In that case, we are just getting warmed up.… https://t.co/AigftMeD7l
PLANet Systems Group PLANetSG 11 Oct 2019, 07:09
Touted as the World Capital of Ideas since 1949, the #FrankfurtBookFair is the most important international trading… https://t.co/VKi3JC5rhZ

Kontakt

PLANet Systems Group DOO

Vuka Karadzica 4, Novi Sad, SRBIJA

contact@planetsg.com

http://www.planetsg.com/

+381 (0)21 422 318
Facebook
Twitter