Playrix RS-logo

Playrix RS

Playrix RS-bg

O kompaniji

Mi smo Playrix RS, studio za razvoj casual F2P mobilnih igara i deo smo globalne Playrix grupacije - jedne od najvećih svetskih kompanija za razvoj casual mobilnih igara, tvorca Gardenscapes i Homescapes, kao i Township, Fishdom, Wildscapes i Manor Matters. Playrixove igre se od svoje pojave na tržištu nalaze u Top 50 Grossing Apps na Google Play i App Store platformama, a ukupan broj mesečno aktivnih korisnika prelazi 100 miliona!
Naš tim čini više od 150 pozitivnih i kreativnih profesionalaca koji uz podršku i znanje najvećih stručnjaka gejming industrije, top-industry alata i tehnologija, svakodnevno radi na razvoju potpuno novih i jedinstvenih projekata - mobilnih igra najvišeg svetskog kvaliteta. 

Vrednost koju dele svi članovi našeg tima i koja za nas predstavlja imperativ u svakom segmentu našeg rada je kvalitet. Zato negujemo timski duh, kreativnost, transparentnost, poverenje, profesionalni i lični razvoj, ali i  odgovornost. Fokusirani smo i ozbiljni kada je naš rad u pitanju, ali se i sjajno zabavljamo. Uostalom, kreiranje doživljaja i zabave jeste naš posao.

U našem timu uvek ima mesta za kreativne, ambiciozne i pozitivne ljude koji vole ono što rade i koji vole izazove. Bez obzira na otvorene pozicije, jobs@playrix.rs je adresa na koju uvek možeš da pošalješ svoje ideje i pronađeš svoje mesto u timu.

Beneficije

Timska druženja

Zabavni sadržaj

Porodica i roditeljstvo

Edukacija, profesionalni razvoj

Obezbeđena oprema za rad

Obuke, konferencije

Hrana i piće

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Iskustva zaposlenih

Proces selekcije

Kako izgleda process selekcije Naš proces selekcije varira u odnosu na specifične zahteve određene pozicije ili situacije u kojoj tražimo nove članove tima. U svakom slučaju, ono što ga odlikuje jeste transparentnost i želja da bude prijatno i korisno iskustvo i za tebe i za nas. Od nas uvek možeš da očekuješ odgovor na pitanje, nedoumicu i povratnu informaciju vezanu za tvoj napredak u procesu selekcije. ​ ​ 1. PRIJAVA Ukoliko poseduješ znanja, veštine i iskustvo navedeno u oglasu za određenu poziciju i deliš naše vrednosti (visok kvalitet rada na svim nivoima, lična odgovornost, želja za razvojem i dobri timski, ljudski odnosi) pozivamo te da se prijaviš i predstaviš nam se. Tvoja prijava će biti detaljno razmotrena od strane relevantnog departmana i na prijavu ćeš sigurno dobiti naš odgovor. 2. TEST Ukoliko nakon prvog kruga selekcije dobiješ pozitivan odgovor, u narednom te očekuje test. Test ti pruža priliku da se upoznaš sa zahtevima pozicije na koju si konkurisao/la, ali i da nam pokažeš svoju kreativnost, znanja i veštine koje tvoj CV, portfolio i pismo nisu mogli da pokažu. (Testovi za većinu pozicija u našem procesu selekcije rade se od kuće). 3. INTERVJU Ukoliko dobiješ pozitivan odgovor na test, naredni korak je intervju. Intervju nam služi da se bolje upoznamo. I mi tebe i ti nas, odnosno naš način rada, kulturu i vrednosti. (Intervju zavisi od pozicije i departmana za koji se prijavljuješ) 4. PONUDA Kada stigneš do ovog koraka, znači da te želimo u našem timu i da smo sigurni da smo dobar match. Predstavićemo ti sve naše benefite kao i ponudu za saradnju. Odluka je sada na tebi. 5. ONBOARDING PROCES Dobrodošao/la! Sada si član našeg tima i daćemo sve od sebe da se što pre osećaš kao kod kuće - i na projektu i u timu. Čekamo tvoju prijavu! ​P.S. Možeš nas naći i na društvenim mrežama. Prati nas, lajkuj, šeruj ili nam piši!

Kompanijski brendovi

Playrix-logo

Playrix

Playrix je najveća gejming kompanija u ZND regionu i jedan od najvećih izdavača casual F2P mobilnih igara na svetu. Ukupan MAU (montly active users) njihovih top naslova ​— Homescapes, Gardenscapes, Township, Fishdom, Wildscapes i Manor Matters— prelazi 100 miliona. 

Serbian Games Association-logo

Serbian Games Association

Asocijacija industrije video igara Srbije je neprofitna, nevladina organizacija, sa ciljem podrške razvoju sektora video igara u Srbiji i svrhom poboljšanja mogućnosti za globalno prisustvo. Kao član koji aktivno podržava SGA, doprinosimo podsticanju najboljih mogućih uslova za kreiranje video igara u Srbiji i razvoju talenata koji rade u našoj zemlji.

Vojvodina ICT Cluster-logo

Vojvodina ICT Cluster

VOICT je mesto okupljanja najboljih domaćih kompanija iz sektora informacionih tehnologija koje zapošljavaju preko 3.500 stručnjaka, a klaster koriste kao jedinstvenu platformu za saradnju i lobiranje. 

Kontakt

Playrix RS

Playrix RS

Društvene mreže

Adresa

Partizanska 18

21000 Novi Sad, 21000 Novi Sad

Srbija

Matični broj

21507547

PIB

111595599

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.