PlusPlus d.o.o.

PlusPlus d.o.o.

O kompaniji

Preduzeće P.D. PlusPlus d.o.o. je osnovano 2000. godine.

Sedište se nalazi u Srbiji - Novi Beograd.

Osnovna delatnost je uvoz, distribucija i veleprodaja hrane i opreme za pse i druge kućne ljubimce. Počeli smo kao ekskluzivni distributer proizvođača dehidrirane hrane za pse i mačke Farmina Pet Foods Ltd. i direktno smo učestvovali u projektu dovođenja ovog renomiranog proizvođača u Republiku Srbiju i izgradnji proizvodnog pogona Farmina Pet Foods Ltd. u Inđiji.

Pored Farmina Pet Foods Ltd, ekskluzivni smo distributeri i sledećih proizvođača: Naturediet (Velika Britanija), Continentale Nutrition(Francuska), Dr Alder (Nemačka), Croci S.p.A. (Italija), Ferribiella (Italija),Rolls Rocky (Italija).

Najvažniju kariku u svakom lancu predstavljaju ljudi. Verujemo da motivisani, zadovoljni i dobro obučeni zaposleni mogu najviše da donesu sebi i kompaniji za koju rade.

Ako posedujete osobine kao što su inicijativa, upornost, želja za učenjem, želja za poslovnim izazovima, inovativnost i želja za timskim radom, onda smo sigurni da ste prava osoba za rad u našoj kompaniji.

Kompanija je veoma mlada, prosecna starost je 35 god.

Kontakt

PlusPlus d.o.o.

  • Bulevar Mihajla Pupina 10a YUBC
  • Novi Beograd
  • Srbija
  • PIB: 102491842
  • Matični broj: 17455117

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.