Pneumatik-flex d.o.o. Nova Pazova

Pneumatik-flex d.o.o. Nova Pazova

O kompaniji

Firma Pneumatik flex osnovana je 1970. godine i jedan je od lidera na tržištu sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom kada je u pitanju proizvodnja i servisiranje hidrauličih i pneumatskih komponenti.

Prvobitna delatnost firme se odnosila na proizvodnju i servis fleksibilnih i krutih cevi i creva za sprovodenje fluida (tečnosti, gasova, rasutih i žitkih materija) da bi se zajedno sa privatizacijom, delatnost firme proširila na izradu i održavanje hidrauličnih sistema.

Cilj naše kompanije je da kontinuiranim razvojem svojih proizvoda i kvalitetom pružanja usluge podigne standard poslovanja i očuva poverenje svojih klijenata. Kao distributeri jedne od vodećih kompanija na svetskom tržištu kada su u pitanju hidraulične i pneumatske komponente možemo se pohvaliti zavidnim asortimanom Parker Hannifin komponenata.

Važno nam je da pratimo standarde i idemo u korak sa inovacijama kako kod nas tako i na tržištima širom sveta. Samo neke od kompanija sa kojima smo ostvarili saradnju u prethodnom periodu su Koteks Viscofan (Novi Sad, Španija, Nemačka, SAD, Kina), Serbia ZiJin Cooper Bor, Yugoimport SDPR, Calidus LLC, TATA INDIA...

Kao kompanija težimo balansu, očuvanju pozitivne energije tima i dobroj komunikaciji jer verujemo da je to put koji nas može odvesti daleko. Kao kolektiv od preko 60 zaposlenih trudimo se da svakodnevno poboljšavamo uslove rada i izađemo u susret kada god je to moguće. Resursi naše kompanije su uvek usmereni ka tome da nam danas bude bolje u odnosu na juče, a sutra strpljivo iščekujemo.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Kralja Petra I Karađorđevića 84, Nova Pazova, Srbija

Kontakt
Matični broj

08071446

PIB

101243795

Broj zaposlenih

51 - 100