Podravka d.o.o. Beograd

Podravka d.o.o. Beograd

Stvaramo ukusniji svet! Uvek sa srcem!

O kompaniji

Podravka, jedna od vodećih kompanija u jugoistočnoj, srednjoj i istočnoj Europi, nastala je 1947. godine, na temeljima nekadašnje fabrike pekmeza i prerade voća braće Wolf. Sa sedištem u Koprivnici, danas poslujemo u dva glavna poslovna segmenta: prehrana i farmacija, a brojni potrošači prepoznali su vrednost naših proizvoda te nam poklonili svoje poverenje, u više od šezdeset država širom sveta.


Poverenje naših potrošača smatramo svojim najvećim uspehom. Decenijama smo ga gradili zajedno te zahvaljujući njemu, postali vodeći prehrambeni brand u regiji. Zajedno s našim potrošačima poštujemo tradiciju i njene vrednosti, a u kombinaciji s najsavremenijim kreativnim metodama i tehnološkim dostignućima postavljamo standarde i stvaramo najnovije trendove na tržištu.


Naše temeljne vrednosti su kreativnost - ideje koje pokreću srce, jer srce pokreće sve ostalo, poverenje - kao temelj svakog dobrog obroka, strast - ono što obrok pretvara u gozbu, zadovoljstvo potrošača - mi nemamo potrošače, mi imamo goste za stolom, a svemu što radimo pridodajemo i izvrsnost.


Vodimo se vizijom poboljšanja svakodnevnog kvaliteta života naših potrošača, kupaca i zaposlenih putem inovacija i internacionalizacije.


Podravku odlikuje i uključenost u životne procese, kako njenih zaposlenih tako i cele zajednice, pa posebno negujemo poštovanje, poverenje, iskreni dijalog, kolegijalnost i transparentnost.

Kontakt

Adresa

Tošin bunar 272a 5/b 11070 Novi Beograd, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17332970

PIB

100119622

Broj zaposlenih

20 - 50