Polimark d.o.o. Beograd

Polimark d.o.o. Beograd

O kompaniji

POLIMARK - Ljubav na prvi zalogaj

U neposrednoj blizini prometne transverzale Beograd – Novi Sad, nalazi se POLIMARK, jedna od najmodernijih fabrika u ovom delu Evrope.

Nastao je davne 1989. godine kao trgovinsko preduzeće, da bi 1992. godine krenula proizvodnja kečapa, nešto kasnije majoneza, senfa itd. 

Mi u POLIMARKU, s pažnjom, mudrošću, znanjem i ljubavlju proizvodimo dodatke jelima, poznate i kao kondimenti, uz pomoć kojih svojim korisnicima u domaćinstvima i restoranima olakšavamo rad u kuhinji, a jelima dajemo dopunsku vrednost.

Sa besprekornim poslovnim pedigreom dugim više od tri decenije POLIMARK, kao lider na reginalnom tržištu, predstavlja sinonim za kvalitet u čitavom regionu Balkana. Poštovanjem sistema kvaliteta, izborom sirovina visokog kvaliteta, kao i primenom IFS standarda, u POLIMARKU proizvodimo gotove proizvode vrhunskog kvaliteta.

Ponosni na svoju pripadnost, mi Polimarkovci, smo profesionalni, posvećeni svom pozivu, pošteni i savesni u radu, imajući svakog trenutka na umu da je samo najbolje dovoljno dobro. Okrenuti smo jedni drugima, međusobno sarađujemo i otvoreno komuniciramo, kontinuirano unapređujući, šireći i deleći znanje. To nam pomaže da konstantno budemo fokusirani na kvalitet, bezbednost i pouzdanost, preuzimajući inicijativu i odgovornost za svoj rad, društvenu zajednicu i prirodu.

U našem svakodnevnom radu, držimo se najviših poslovnih etičkih i ličnih standarda i to nam ne predstavlja samo obavezu već i način života zasnovan na trajnim vrednostima za sadašnji trenutak ali i za budućnosti koju kreiramo za pokolenja koje dolaze.

Kupcima, korisnicima i konzumentima pružamo više nego što očekuju – pružamo im ljubav. Na prvi zalogaj.


Kontakt

Adresa

Autoput Beograd - Novi Sad 100b, 11080 Beograd - Zemun, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07457499

PIB

100002508

Broj zaposlenih

101 - 250