Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Predškolska ustanova Adaland

Predškolska ustanova Adaland logo
Đorđa Stanojevića 9g
Beograd
SRBIJA
064/5965465
20-50
106863400
17798294

Predškolska ustanova Adaland


Privatna predškolska ustanova ADALAND bavi se negom, vaspitanjem i obrazovanjem dece počev od 6 meseci do polaska u školu.

Osnovni cilj i ideja vodilja naše Ustanove je da budemo zdrava dopuna porodičnom vaspitanju i odgajanju dobrih ljudi. Stoga je naš cilj da formiramo stabilan tim, da zaposlenima obezbedimo stimulativno okruženje u kome će moći da napreduju i profesionalno se usavršavaju.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Zaposleni PU Adaland treba da budu pre svega članovi tima, deo naše porodice i da imaju viziju i želju za dugoročnom saradnjom. Selekcija se odvija u nekoliko krugova - selekcija pristiglih biografija, početni intervjui, psihološko testiranje i završni krug razgovora.

Od zaposlenih očekujemo:

Pozitivni životni stavovi, vedrina duha, toplina su presudni za rad sa decom, ali i otvorenost u kominukaciji, preciznost, organizovanost i tačnost u ispunjavanju radnih zadataka je podjednako važna. Rad sa decom je inspirativan i zahteva određenu dozu kreativnosti, ali i psihičku stabilnost, staloženost i spremnost za brzu reakciju.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Naša kompanija pruža:

Zaposlenima pružamo pre svega prijatno radno okruženje. Sa jedne strane gajimo dobre međuljudske odnose, prihvatamo i poštujemo svakog zaposlenog i njegove osobine, trudimo se da uslovi rada (smene, radni zadaci, očekivanja i rezultati rada) budu poznati i definisani. Sa druge strane zaposlenima je omogućeno da se profesionalno usavršavaju, počev od osposobljavanja za samostalni rad pripravnika, do organizovanja i upućivanja zaposlenih na seminare stručnog usavršavanja. Svaki trud i zalaganje zaposlenog u okviru njegovog radnog angažovanja je primećen i nagrađen.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.