Predškolska ustanova "Dečije carstvo"

Predškolska ustanova "Dečije carstvo"

O kompaniji

Mi smo Predškolska ustanova “Dečije carstvo”
U našem carstvu svako dete, u skladu sa sopstvenim sposobnostima, potrebama i interesovanjima, ima prostor za lični razvoj i napredak.
“Dečije carstvo” je mesto, koje pruža mogućnost svakom detetu da upozna i razume sebe kao i svet koji ga okružuje.
Ponosni smo što možemo da se pohvalimo lokacijom, koja pruža mogućnost bogate produktivne saradnje sa lokalnom zajednicom, kao i mogućnost uključivanja dece od najranijeg uzrasta, u život društvene sredine.
“Dečije carstvo” je namenski uredjen prostor, koga odlikuju velike prostorije za boravak dece, ispunjene dnevnom svetlošću. Radne sobe struktuirane su na različite prostorne celine, koje svojom opremljenošću i sadržajima, obezbedjuju podsticaj svestranog razvoja dece (za vizuelne umetnosti , za konstruisanje, za zvuk i pokret, za simboličke igre, za učenje jezika, za telesne i sportske igre, za dramske i igre uloga...).
Naše carstvo raste i razvija se zajedno sa decom, koja imaju priliku da ga svakodnevno kreiraju i menjaju.

NAŠA VIZIJA
Da kroz individualizovan pristup dečijim potencijalima svestranog razvoja, postanemo sinonim najkvalitetnijeg predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

NAŠA MISIJA
Da deci obezbedimo:
• Mogućnost za pravilan, svestran i zdrav razvoj i napredak;
• Osećaj sigurnosti i prihvaćenosti, razvoj samopouzdanja i samopoštovanja, priliku za ostvarivanje i razvijanje medjuljudskih odnosa, osposobljavanje za samostalno rešavanje konflikata, donošenje odluka i snalaženje u svim životnim situacijama;
• Podsticajnu društvenu i materijalnu sredinu za igru, učenje i svestrani razvoj.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Beogradska 71, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17921118

PIB

111352201