Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Priča Catering doo

Priča Catering doo logo
Njegoševa 53
Nova Pazova
SRBIJA
0604220335
101-250
108148179
20940271

Priča Catering doo


Primarna delatnost keteringa Priča odnosi se na poslovni ketering i saradnju sa velikim poslovnim sistemima u pogledu opsluživanja zaposlenih lica na dnevnom nivou. Sa aspekta kvaliteta hrane i usluga, fokusiranost članova tima keteringa Priča na potrebe i zahteve klijenata predstavlja osnovu poslovne politike i ključ dugoročne saradnje sa klijentima.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Proces regrutacije i selekcije zaposlenih se sastoji od nekoliko faza. Prva faza podrazumeva slanje CV-a. U drugoj fazi obavljamko telefonski razgovor sa potencijalnim radnikom i na taj način prikupljamo osnovne informacije. Treća faza se svodi na sam interview, putem koga donosimo krajnji sud, da li primamo radnika.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Našim zaposlenima nudimo rad u jednoj ozbiljnoj kompaniji, gde će sve njihove sposobnosti moći da dođu do izražaja. Garantujemo Vam rad u dobrom radnom okruženju.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.