Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Privredni savetnik Revizija d.o.o.

Privredni savetnik Revizija d.o.o. logo
Kneginje Zorke 96
Beograd
SRBIJA
< 20
100290705
17200569

Privredni savetnik Revizija d.o.o.


Privredno društvo za reviziju PRIVREDNI SAVETNIK - REVIZIJA, osnovano je 30.07.1998. godine i jedno je od vodećih preduzeća za pružanje usluga revizije, finansijskog i poreskog konsaltinga u Srbiji. Jedan od osnivača je i eminentno domaće izdavačko preduzeće iz oblasti finansijskog i računovodstvenog konsaltinga, Privredni Savetnik DOO, Beograd.

U skladu sa odredbama važećeg Zakona o reviziji, PRIVREDNI SAVETNIK - REVIZIJA član je Komore ovlašćenih revizora i upisan je u Registar preduzeća za reviziju koji vodi Komora.

Na osnovu Rešenja Ministarstva finansija Republike Srbije, PRIVREDNI SAVETNIK – REVIZIJA ima dozvolu za obavljanje poslova revizije. Takođe, PRIVREDNI SAVETNIK – REVIZIJA upisan je na Listu pravnih lica koja mogu obavljati reviziju finansijskih izveštaja javnih društava, na osnovu Rešenja Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije.

PRIVREDNI SAVETNIK – REVIZIJA ima Ovlašćenje Republičkog ministarstva za ekonomsku i vlasničku transformaciju za obavljanje poslova procene vrednosti kapitala velikih, srednjih i malih privrednih društava.

PRIVREDNI SAVETNIK – REVIZIJA poseduje Sertifikat za reviziju statističkih podataka sajamskih manifestacija, koji je izdat od strane UFI-a (Međunarodnog Udruženja Sajamske Industrije).

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.