ProCredit Bank

ProCredit Bank

O kompaniji

ProCredit banka je po mnogo čemu specifična i nije tipična banka.  To ćeš uvideti nakon što pročitaš redove koji slede. Dozvoli nam da se predstavimo, a nadamo se da ćemo imati priliku i da se upoznamo.

Koji su naši principi?

Verujemo da jedino kroz transparentnu komunikaciju, kako sa klijentima, tako i interno, možemo da postignemo uspešno poslovanje i stvorimo zdravo radno okruženje u kom se svaki zaposleni razvija i oseća prijatno. 

U odnosu sa klijentima, gajimo jedinstven pristup koji se sastoji od razumevanja potreba i situacije svakog klijenta ponaosob, davanja najboljih saveta, kao i temeljne finansijske analize. 

Šta je naš cilj?

Kroz saradnju sa malim i srednjim preduzećima želimo da doprinesemo razvoju privrede, pošto upravo ovaj sektor ima najveći potencijal za otvaranje novih radnih mesta i za ekonomski napredak naše zemlje.  

Šta nam je izuzetno važno?

Naši akcionari očekuju dugoročno održiv prinos na investicije, umesto kratkoročnog uvećanja profita. Na tom principu se temelji i naša poslovna politika – sve što radimo, radimo na duge staze. Sve odnose koje gradimo, gradimo temeljno i kvalitetno. 

Zbog toga, znatna sredstva ulažemo u obuku i razvoj naših zaposlenih. To činimo iz nekoliko razloga:

-        prvenstveno da bismo nadogradili njihove veštine i znanje i na taj način formirali nezavisne, odgovorne i samouverene profesionalce 

-        održavali prijatnu i efikasnu radnu atmosferu

-        našim klijentima osigurali ljubaznu i stručnu uslugu.

Šta ti želiš?

Ukoliko veruješ da je ProCredit radna sredina u kojoj možeš i želiš da ostvariš svoj profesionalni potencijal i da se dalje razvijaš, ukoliko želiš da svojim ličnim i profesionalnim kvalitetima i sposobnostima doprineseš ostvarenju ciljeva banke i ukoliko smatraš da tvoje profesionalne kvalifikacije odgovaraju uslovima konkursa, pozivamo te da se prijaviš na otvoreno radno mesto i postaneš deo našeg tima. 

Kontakt

Adresa

Milutina Milankovića 17, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17335677

PIB

100000215

Broj zaposlenih

501 - 1000