Project Biro Utiber

Project Biro Utiber

O kompaniji

Za UTIBER nijedan zadatak nije previše složen

Osnovna delatnost, godine iskustva, tehnički i administrativni kapaciteti

Project biro Utiber doo osnovan je početkom juna 2014. godine kao zajednička srpsko-mađarska kompanija i u vlasništvu je renomirane mađarske kompanije Utiber Közúti Beruházó Kft. (www.utiber.hu). Imajući u vidu značaj povezivanja mađarskih i srpskih kompanija i učešća u glavnim infrastrukturnim projektima u regionu, došlo se do ideje i potrebe da se osnuje kompanija poput Project biro Utiber Ltd., koja će proširiti poslovanje Utiber Közúti Beruházó Kft. na teritoriji Srbije, u skladu sa zakonodavstvom Republike Srbije. Iskusno osoblje kompanije sastavljeno od diplomiranih građevinskih inženjera svih profila (inženjeri niskogradnje, konstrukcija i hidrogradnje) i diplomiranih inženjera saobraćaja, u saradnji sa renomiranim i takođe priznatim domaćim i stranim kompanijama, rade na projektima bilo koje veličine i važnosti. Stručni tim Projektnog Biroa Utiber pristupa svakom projektu sa fokusom koji poštuje zahteve klijenata u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom i prihvatanjem ekoloških, kao i pravnih i ekonomskih uslova životne sredine.

Glavne aktivnosti Projektnog Biroa Utiber su:

- pružanje svih vrsta inženjerskih usluga konsaltinga u oblasti saobraćajnih i infrastrukturnih sistema (putevi, železnice, aerodromi, vodni sistemi, energija)
- izrada tehničke dokumentacije iz oblasti niskogradnje, uključujući srodnu infrastrukturu, sa svim pratećim studijama.

Glavni proizvodi su studije izvodljivosti i projektna tehnička dokumentacija za sve faze projektovanja (opšte, preliminarne i završne) za gore navedene saobraćajne i infrastrukturne sisteme, kao i profesionalna i tehnička kontrola svih vrsta tehničke dokumentacije.

utiber

Većina inženjera ima odlične veštine kako na srpskom tako i na mađarskom jeziku, pa je u okviru zajedničke ponude (JV) osigurana laka komunikacija, pored komuniciranja na engleskom jeziku u okviru radnog tima.

Vodeći inženjeri Projektnog Biroa Utiber su takođe učestvovali u izradi ukupne projektne dokumentacije za projekte koji se finansiraju iz nacionalnih fondova i fondova EU, kao i za projektovanje i koordinaciju svih aktivnosti za projekte pod uslovima FIDIC ugovora.

Project biro Utiber ima odgovarajuće projektantske licence, izdate od strane nadležnog ministarstva (broj dozvole P131S1, P131G2 i P132G1, P141G2,P141E1 ,P142G1,P202G1) i koristi savremene i specijalizovane softverske pakete. Kao podružnica kompanije Utiber Közúti Beruházó Kft imamo čitav niz referenci sa kojima pokrivamo sve oblasti saobraćaja i infrastrukturnih sistema (puteve, železnice, aerodrome, vodne sisteme, energiju, telekomunikacije, itd) kao i privilegiju da imamo lak pristup znanju i iskustvu matične kompanije za sve pomenuto.

Kontakt

Project Biro Utiber

  • Temerinska 76
  • NOVI SAD
  • Srbija
  • PIB: 108560816
  • Matični broj: 21023965
  • Broj zaposlenih: 20 - 50

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.