Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Promont Group DOO Fruške terme, Hotel Premier Aqua i Etno kompleks Vrdnička kula

Promont Group DOO Fruške terme, Hotel Premier Aqua i Etno kompleks Vrdnička kula logo
Potes pod kulom bb
Vrdnik 22408
SRBIJA
022/2155333
101-250
100238485
08043744

Promont Group DOO Fruške terme, Hotel Premier Aqua i Etno kompleks Vrdnička kula


Novi luksuzni hotelski kompleks na Fruškoj gori „Fruške terme“ deo je Promont Group DOO koji uključuje i Hotel Premier Aqua (5*) i etno kompleks Vrdnička kula (4*) koji su dobitnici  najviših nagrada u oblasti hotelijerstva. Godina 2017. obeležena je uz proglašenje Aqua Medic centra kao "Ambasadora dobre usluge" (kategorija medicinski centar). Hotel Premier Aqua dobio je od strane Turističke organizacije Srbije titulu „Turistički cvet" za najbolji hotel u Srbiji 2018. godine, dok je Etno kompleks "Vrdnička kula" nosilac nagrade "Najbolji mali turistički smeštaj u Srbiji" od strane Privredne komore Srbije i Ministarstva trgovine turizma i telekomunikacije. Godine 2019. ponosno smo poneli titulu "Najbolji inovativni medicinski centar u Evropi" (ESPA).

„Fruške terme“ predstavljaju prvi luksuzni hotelski kompleks u Srbiji koji objedinjuje devet termalnih bazena, najsavremenije konferencijske sale, SPA&Wellnes Centar, restoran i preko dvesta smeštajnih jedinica. 

 

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Ukoliko želite da budete deo našeg tima, pošaljite svoju biografiju i motivaciono pismo putem e-mail adrese: karijera@hotelpremier.rs. Ukoliko ispunjavate neophodne kriterijume za tražene pozicije, bićete pozvani na razgovor za posao sa našim HR Menadžerom. Svakom kandidatu pristupamo sa pažnjom i nastojimo da utvrdimo da li potencijalni zaposleni ima neophodne veštine, kvalifikacije i motivaciju za posao. Takođe, na razgovoru utvrđujemo i da li su naše kompanijske vrednosti u skladu sa ličnim vrednostima kandidata, kako bismo povećali šanse za dugoročnu profesionalnu saradnju na obostrano zadovoljstvo. 
Tokom perioda aktuelnih konkursa za zapošljavanje dobijamo veliki broj prijava, usled čega smo u mogućnosti da kontaktiramo samo kandidate koji uđu u uži krug. 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Zalažemo se za timski rad, lični i profesionalni razvoj, harmonične odnose unutar kolektiva i negujemo optimizam i vedru atmosferu na poslu. Ističemo se kao vodeća kompanija u hotelijerstvu. Ponosni smo na naše uspehe, pre svega na lojalne goste koje smo stekli i na visok kvalitet usluge koji im pružamo. Za to su zaslužni upravo naši zaposleni, te ih nagrađujemo za njihov doprinos uspehu kompanije. Zaposleni predstavljaju ogledalo i dušu objekta u kojem se nalaze, zbog čega zajedničkim timskim radom kreiramo atmosferu koja je prijatna za rad i koja nam je donela titulu omiljenog mesta za odmor naših gostiju.

 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.