Prvi maj

Prvi maj

O kompaniji

Hemijska industrija Prvi maj se bavi proizvodnjom materijala za završne radove u građevinarstvu, i već više od pet decenija uspešno zauzima svoju poziciju kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

U okviru postojećih proizvodnih kapaciteta rade četiri fabrike i to:

- fabrika stiropora

- fabrika boja i fasada (dekorativni malteri i dekorativni premazi)

- fabrika praškastih materijala (građevinski lepkovi i glet mase)

- fabrika proizvoda za tehnologiju betona i proizvodnja specijalnih betona

(materijali za posebne namene, dodaci betonu i industrijski podovi).


Sa tako širokim asortimanom od preko 120 proizvoda PRVI MAJ se svrstava u red najkompletnijih proizvođača hemijskih proizvoda za građevinarstvo na domaćem tržištu. Zaštitni znak PRVOG MAJA svakako su proizvodi kao što je parketol (lepak za parket), policem (hidroizolacioni premaz), kao i izoterm (fasadni termoizolacioni sistem).

Dobro koncipiran proizvodni proizvodni program samo je jedna od komparativnih prednosti ove fabrike. Opredeljenje za visok i najviši kvalitet proizvoda jedno je od osnovnih načela poslovanja. U cilju što doslednijeg poštovanja takvog principa preduzeće se okrenulo vodećim evropskim isporučiocima sirovina. Proizvodi PRVOG MAJA su atestirani u našim priznatim institutima, a obezbeđena je i stručno-tehnička pomoć pri njihovoj ugradnji. Dugačka je lista poslovnih partnera sa kojima PRVI MAJ neguje dugogodišnju, kvalitetnu saradnju, kao i lista referentnih objekata na kojima su ugrađeni naši materijali.
Deo poslovne politike jeste i prihvatanje savremenog koncepta upravljanja kvalitetom proizvoda i zaštite životne sredine koje zahtevaju ISO standardi. Tako su nam 27. septembra 2005. godine, svečano uručeni sertifikati JUS ISO 9001/2001 i JUS ISO 14001/2004, uz prisustvo brojnih poslovnih partnera i predstavnika menadžmenta gradskih struktura i kompanija.
Strateški ciljevi PRVOG MAJA ogledaju se u orijentaciji ka modernom poslovanju i vraćanju pozicije vodećeg proizvođača, kao i imidža pouzdanog, respektabilnog poslovnog partnera.
Opredeljenje za visok kvalitet i estetski izgled proizvoda, zajedno sa ostalim elementima poslovne politike usmerene na zadovoljenje potreba kupaca, mora rezultirati učvršćivanjem poslovnih veza sa dosadašnjim, kao i uspostavljanjem saradnje sa novim poslovnim partnerima - građevinskim i trgovinskim firmama. Uz mnogo znanja, truda , energije i poslovnog umeća, koristeći vitalnost stečenu tokom skoro pola veka postojanja, Hemijska industrija PRVI MAJ Čačak može da očekuje ne samo opstanak, već i prosperitet i povratak na poziciju vodećeg domaćeg proizvođača u ovoj oblasti.

Uspehu firme doprinosi i angažovanje stručnoh i posvećenog kadra. Ono što karakteriše našu fabriku, kada je u pitanju kadrovsko poslovanje i upravljanje ljudskim resursima, jeste stalno i kontiniirano unapređivanje procesa selekcije, edukacije, praćenja razvoja karijera, poslovnih rezultata i kompetencija zaposlenih, i naravno učvršćivanja tima Prvi maj.

Uvek se poklanjala velika pažnja usavršavanju stručnih znanja, istraživanju i razvoju, učešću na sajmovima i značajnim skupovima.

Naša politika zapošljavanja budućih kadrova je orijentisana na afirmisanje mladih i ambicioznih ljudi, spremnih na timski rad.

Za sve dodatne informacije posetite naš sajt www.prvimaj.co.rs


Kontakt

Adresa

Nikole Tesle 9 , 32000 Pirot, Srbija

Kontakt
Matični broj

07326939

PIB

101121691