Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

PS fashion Design

PS fashion Design logo
Milutina Mandića 29
Čačak
SRBIJA
+381 (0)32 4000 40
501-1000
104433233
20158468

PS fashion Design


Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave na sajtu Poslovi.infostud.com

Naša modna kuća se bavi proizvodnjom i distribucijom ženskih odevnih predmeta i asesoara originalnog i jedinstvenog dizajna.

Politika zapošljavanja

Prva selekcija se vrši odabirom poslatih biografija kandidata koji će biti pozvani na intervju. Nakon intervjua, HR menadžer zajedno sa menadžerom sektora koji zapošljava novog radnika, donosi odluku o konačnom izboru. Kandidati koji su pozvani na intervju a nisu odabrani, o tome bivaju obavešteni mejlom.

Naša kompanija pruža...

Naša modna kuća zaposlenima pruža mogućnost usavršavanja na plaćenim seminarima i obukama. Dodatna motivacija su, takođe, bonusi i nagrade za rezultate kojima su doprineli boljem poslovanju firme. Posebna pažnja se poklanja radnom prostoru sa ciljem da se atmosfera učini što prijatnijom, a zaposlenima omogući da daju svoj maksimum.

Kao bitnu stavku, pored mogućnosti usavršavanja, važno je naglasiti i mogućnost napredovanja koju pospešuje činjenica da se naša firma konstantno razvija i raste.

Naša modna kuća se bavi proizvodnjom i distribucijom ženskih odevnih predmeta i asesoara originalnog i jedinstvenog dizajna.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.