PS Fashion Design

PS Fashion Design

DA VAM DOBRO STOJI

O kompaniji

Kompanija PS Fashion je najveća domaća modna kuća i sve voljeniji brend u zemlji i regionu. Sedište nam je u Čačku i već dve i po decenije istrajavamo u kreiranju i proizvodnji ženske odeće vrhunskog kvaliteta i dizajna, uz prateći aksesoar. O zastupljenosti našeg brenda govori 600 000 proizvedenih odevnih artikala na godišnjem nivou. Za taj uspeh zaslužna je posvećenost naših zaposlenih i lojalnost naših brojnih kooperanata.


Imidž koji se ogleda u snažnoj prirodi ženskog duha građen je postepeno i pažljivo, negujući prefinjenost i originalnost kao najjače adute. Naši komadi namenjeni su modernim, ostvarenim i jedinstvenim damama, a naš tim kontinuirano teži napretku i traga za novim mogućnostima u modnoj industriji.


Vrednosti koje živimo


Temelj naše kompanijske kulture predstavlja praktikovanje vrednosti oko kojih smo se svi složili i koje kontinuirano unapređujemo. One su utkane u uspeh našeg brenda, ali i u lične profesionalne uspehe naših zaposlenih.


Autentičnost

Biti autentičan, u životu i u poslu, znači prigrliti izazove,odnose i okruženja koja nam omogućavaju da dostignemo svoj pun potencijal, baš onakvi kakvi jesmo. Čvrsto verujemo da je autentičnost ključ otvorenosti, razumevanja i inkluzivnosti. A, o autentičnosti naših kreacija govori činjenica da ćete među hiljadu drugih prepoznati PS Fashion komad.


Kvalitet

Ovo je krovna vrednost našeg proizvoda. Briga o kvalitetu donela nam je laskavo zadovoljstvo kupaca, profitabilnost, rast biznisa i konkurentnost na tržištu. Kvalitet proizvoda prati kvalitet radnog okruženja, tako da smo se potrudili da imamo jedan od najlepših poslovnih prostora u zemlji u kom je zadovoljstvo sa kolegama stremiti ka novim pobedama.


Proaktivnost i inicijativa

Naš uspeh predodređen je spremnošću da reagujemo van zone konfora i predložimo inovativne i nekonvencionalne ideje u pravom trenutku. Upravo zato čak i neuspeh, koji je rezultat vrednog pokušaja, tretiramo kao šansu za učenje i napredak u budućnosti.


Partnerski odnos

Kompanija koja neguje partnerske odnose privlači najveće talente i ostvaruje najbolje rezultate! Ova vrednost je temelj poverenja i poštovanja među ljudima. U PS Fashion-u radimo timski na zajedničkom cilju, a tvoj doprinos je prepoznat i cenjen.


Entuzijazam

To je energija koja nam daje moć savladavanja svakog izazova. Podstičemo entuzijazam kod naših zaposlenih, jer je to osnova zadovoljstva u radu, ličnog i profesionalnog rasta i razvoja.


Društvena odgovornost

Vitalna vrednost našeg poslovanja je kreiranje dodatne vrednosti za potrebe zajednice kojoj pripadamo. To činimo kroz brojne ekološke kampanje, humanitarne aktivnosti, donacije u oblasti sporta i kulture, kao i primenu energetski održivih sistema u procesu proizvodnje.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Milutina Mandića 29, Čačak, Srbija

Kontakt
Matični broj

20158468

PIB

104433233

Broj zaposlenih

501 - 1000