Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

PTP "Vinex etil" doo Lukićevo

PTP
Ivana Markovića Irca bb
Lukićevo
SRBIJA
51-100
106278772
20569310

PTP "Vinex etil" doo Lukićevo


Preduzeće "Vinex etil" doo se nalazi u naseljenom mestu Lukićevo, opština Zrenjanin.

Postojimo od 1999. godine.

Kao preduzeće sa jasnom strategijom razvoja "Vinex etil" doo je 2012. godine kupio građevinsko zemljište u naseljenom mestu Lukićevo nadomak Zrenjanina i investicionom ulaganjem napravljena je kompletna infrastruktura i podignuta fabrika bioetanola, jedna od najsavremenijih u ovom delu Evrope.

U okviru preduzeća sopstvenim sredstvima urađena je i savremena farma muznih karva po svim evropskim i svetskim standardima kapaciteta 600 grla plus prateće kategorije i najsavremenije izmuzište uz prateće objekte, tako da od 2014. godine se bavimo i proizvodnjom sirovog kravljeg mleka.

Misija i vizija preduzeća zasnovana je na proizvodima koji u savremenom svetu imaju sve veću upotrebnu vrednost. U SAD i Evropskoj uniji bioetanol je u određenom procentu obavezan dodatak naftnim derivatima kao ekološki energent.

Radi zaokriživanja celokupnog proizvodnog ciklusa koji se odvija na farmi i u destileriji, "Vinex etil" doo je u završnoj fazi izgradnje boigasne elektrane kapaciteta 2 Mwh, gde se korišćenjem obnovljivih izvora energije direktno doprinosi smanjenju negativnih uticaja upotrebe fosilnih goriva na životnu sredinu.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.