Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

PUTINVEST d.o.o. Beograd

PUTINVEST d.o.o. Beograd logo
Lazara Savatića 8
Beograd
SRBIJA
< 20
103157381
17518631

PUTINVEST d.o.o. Beograd


PUTINVEST d.o.o. je privatno preduzeće za studije, projektovanje saobraćajnica i inženjering osnovano 2003. godine sa sedištem u Beogradu.

Bavimo se projektovanjem putne infrastrukture, gradskih saobraćajnica i uređenjem prostora - izradom građevinskih projekata, projekata saobraćajne signalizacije i saobraćajno-tehničke opreme, saobraćajnim analizama i izradom studija opravdanosti.


Osim izrade idejnih rešenja, idejnih i glavnih projekata značajna oblast rada je i vršenje tehničke i stručne kontrole tehničke dokumentacije kao i stručni nadzor tokom izvođenja radova.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Kompanija uspešno posluje jedino ako se svaki zaposleni oseća važnim delom tima i ako veruje u njen uspeh. U svom timu želimo motivisane, inovativne i kreativne lјude sa kojima ćemo zajednički rasti i napredovati.

Verujemo da se dobri odnosi u kompaniji grade poštovanjem, poverenjem, razmenom ideja i brigom o zaposlenima. Izuzetno cenimo stručnost, posvećenost i lojalnost.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.