QACube

QACube

About us

Kompanija “QACube" je lider u oblasti grafičkih prikaza za kontrolu kvaliteta softvera. "QACube" pomaže kompanijama da ostvare svoju konkurentsku prednost uz pomoć vizuelne analitike za kontrolu kvaliteta softvera i naprednih grafičkih prikaza koji pružaju detaljni pregled svih projekata, integrišući popularne ALM alate i alate za testiranje softvera, uključujući "Tosca Testsuite" kompanije "Tricentis", HP ALM, JIRA, "Excel", "Rally" i druge.

Menadžeri i njihovi timovi koji razvijaju softver po Agilnoj metodi, na jednostavan način mogu dobiti napredne grafičke rezultate testiranja, koji obuhvataju različite tehnologije, sisteme, procese za ažuriranje statusa, potencijalna uska grla i rane znakove upozorenja za iste.

Bankama, kompanijama koje pružaju finansijske usluge, osiguravajućim društvima, kompanijama za telekomunikacije i ostalim sektorima "QACube" omogućava brz izlazak na tržiste uz smanjen rizik poslovanja.

Kompanija "QACube d.o.o." osnovana je avgusta 2015. godine, kao spin-off matične kompanije "Sixsentix d.o.o.", usled ekspanzije "QACube" proizvoda za klijente u Švajcarskoj i Austriji. Kompanija danas ima više od 30 zaposlenih, i nastaviće da raste kako bi držala korak s potražnjom na tržištu. "QACube d.o.o." je tu da svojim klijentima isporuči napredna rešenja, nove integracije i aplikacione programske interfejse za popularne alate za testiranje softvera, kao i da potpomogne implementaciju izveštaja kontrole kvaliteta softvera.

Contact

Social Networks
Address

Futoski put 93b, Novi Sad, Srbija

Contact
Identification Number

21126799

PIB

109107084

Number Of Employees

20 - 50