Qualysoft Informatics d.o.o.

Qualysoft Informatics d.o.o.

O kompaniji

Qualysoft je holding kompanija čija je delatnost pružanje usluga i obezbeđivanje efektnih i efikasnih rešenja u IT domenu. Kompanija se veoma dinamično razvija i poseduje značajne reference na međunarodnom informatičkom tržištu. Od svog osnivanja 1999. godine Qualysoft svojim klijentima obezbeđuje usluge i rešenja koja značajno doprinose konkurentnosti klijenata na domaćem, evropskom i svetskom tržištu.

Qualysoft Holding ima svoje kompanije ćerke u Austriji, Mađarskoj, Nemačkoj i Srbiji, a planira formiranje kompanija ćerki i u drugim zemljama Istočne Evrope. .Obzirom da aktivno učestvuje u razvoju informatičkih rešenja i usluga u Evropi, Qualysoft poseduje sva saznanja o evropskom informatičkom tržištu i tendencijama razvoja istog.

Broj zaposlenih u kompaniji je u stalnom porastu; trenutno kompanija zapošljava više od 200 IT eksperata. Garancija efikasnosti i uspešnosti Qualysoft-a je stručnost, iskustvo i profesionalnost.

Qualysoft je posvećen visokom kvalitetu svojih usluga i rešenja. Svojim klijentima Qualysoft pruža efektna, maksimalno fleksibilna informatička rešenja projektovana u skladu sa specifičnim potrebama svakog klijenta ponaosob.

Kontakt

Adresa

Tošin bunar 274v, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20026707

PIB

103861945

Broj zaposlenih

< 20