QUANTUM-AutoMARKET

QUANTUM-AutoMARKET

O kompaniji

QUANTUM - AutoMARKET je softverski tim specijalizovan za izradu softvera u autoindustriji.

Sa radom smo počeli 2001. godine, kao softversko preduzeće nastalo iz okvira preduzeća Quantum, koje je do tada u oblasti autoindustrije uspešno poslovalo punih osam godina, kao uvoznik i distributer rezervnih autodelova za program putničkih vozila.

Ideja za stvaranjem softverskog odeljenja upravo je i nastala iz dugogodišnjeg iskustva Quantum-a u prodaji i distribuciji autodelova i sagledavanja potrebe da prednosti IT tehnologije iskoristi za predstavljanje sopstvenog prodajnog asortimana.

 

Partneri QUANTUM –AutoMARKET-a su proizvođači i trgovci autodelovima iz Evrope, kao i softverske kompanije sa kojima imamo saradnju po pitanju zastupanja njihovih proizvoda na našem tržištu ili izradi softvera za njihove kupce širom sveta.

U svoje partnere u zemlji ubrajamo veleprodaje i maloprodaje autodelova, među kojima su Shopgroup, RV Trade, Tiki Vent, Tanasić Trgotrans, Orbico trgovina d.o.o. i drugi. Partneri iz inostranstva su nam Inter Cars , Unitrade, Auto Krešo, MB Auto, Matrix, Pro - Cit, Autotechna Baranek i drugi. Zastupamo proizvode i imamo potpisan Ugovor o saradnji sa TecAlliance GmbH kompanijom. Naša softverska rešenja unapređuju svakodnevno poslovanje velikog broja subjekata koji učestvuju u prodaji autodelova i proceni štete na motornim vozilima.

Kontakt

Adresa

Toše Jovanovića 7, 11030 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20369400

PIB

105404168

Broj zaposlenih

< 20