Radovanović Stojanović & Partners AOD

Radovanović Stojanović & Partners AOD

O kompaniji

Radovanović Stojanović & Partners AOD je advokatska kancelarija koja svojim klijentima pruža sveobuhvatnu pravnu podršku u svim oblastima privrednog prava.


Možemo se pohvaliti ekstenzivnim međunarodnim iskustvom i reputacijom pouzdanog pravnog savetnika mnogih renomiranih domaćih i multinacionalnih kompanija.


Posvećeni smo davanju visoko praktičnih i poslovno orjentisanih pravnih saveta, koji su prilagođeni specifičnim potrebama naših klijenata.


Naša kancelarija i advokati prepoznati su kao vrhunski eksperti i lideri na tržištu u različitim oblastima privrednog prava od strane eminentnih direktorijuma za rangiranje advokatskih kancelarija, kao što su Legal 500 i Chambers and Partners.


Blisko sarađujemo sa vodećim advokatskim kancelarijama u brojnim jurisdikcijama, što nam omogućava da brzo, efikasno i po najvišim standardima rešavamo složene pravne probleme naših klijenata, ne samo lokalno, već i na globalnom nivou.


Naš cilj je uspeh naših klijenata, sa kojima gradimo snažne i dugotrajne poslovne odnose zasnovane na ekspertizi, poverenju i lojalnosti.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Kralja Milana 10b, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

57363231

PIB

112377360