Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Radun AVIA d.o.o.

Radun AVIA d.o.o. logo
Put Šajkaškog odreda 2a
Novi Sad
Srbija
101-250
100731198
08761191

Radun AVIA d.o.o.


Radun AVIA d.o.o. je osnovana 2002. godine u Novom Sadu, zajedničkim ulaganjem kompanije Petrobart d.o.o. koja je donela ime AVIA u Srbiju, i porodice Radun, koju je Ilija Radun uveo u naftni biznis osamdesetih godina prošlog veka. Decembra 2003. godine, Radun AVIA d.o.o. je otvorila benzinsku stanicu renoviranu po najnovijim standardima, kako u izgledu tako i u preciznosti rada i kvalitetu usluge. Od tada, Radun AVIA d.o.o je izrasla u stabilnu, finansijski čvrstu i profitabilnu kompaniju sa bazom klijenata, koja broji preko 1000 kompanija. Počevši sa jednom benzinskom stanicom i 20 zaposlenih lica, za deset godina narasli smo na 22 benzinskih stanica sa 174 zaposlena lica, sa jasnom idejom i čvrstom namerom za dalje proširenje mreže, kako bismo na pravi način zadovoljili potrebe naših kupaca i izašli u susret novim potrebama tržišta. 

Osnivači nameravaju da i dalje razvijaju kompaniju, širenjem mreže benzinskih stanica i proširenjem stručnog tima zaposlenih. Glavni ciljevi kompanije Radun AVIA d.o.o jesu unapređivanje odnosa sa poslovnim partnerima, konstantan rad na kvalitetu usluge, uvođenje novina na domaće tržište maloprodaje naftnih derivata kao i transfer znanja iz AVIA sistema u Evropi. 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.