Lazar Jović

Savetnik za rad sa stanovništvom
Lazar Jović

„Raiffeisen banka za mene predstavlja pravo mesto za početak karijere, gde u podržavajućoj atmosferi imate priliku za usavršavanje i profesionalni napredak.“


Svoju poslovnu karijeru u Raiffeisen banci započeo sam u junu 2021. godine na poziciji Savetnika za rad sa stanovništvom. Kako ovo predstavlja moje prvo radno iskustvo, omogućilo mi je da zaronim u svet modernog bankarstva, da naučim osnove funkcionisanja bankarskog poslovanja, kao i da upoznam kako funkcionišu kompleksni poslovni sistemi.


Od prvog radnog dana u banci, srdačno su me dočekale kolege koje su pravi profesionalci, uvek spremni da pomognu i nesebično prenesu svoje znanje i iskustvo. Posebno mi se sviđa što se veliki akcenat stavlja na timski rad i što se svi međusobno podstičemo da kroz zajednički rad gradimo timski duh. Takvo okruženje i atmosfera su me podstakli da brzo učim i pozitivno su uticali na moju produktivnost u radu.


Motiviše me postojanje organizacione kulture koja neguje kontinuirani lični razvoj i učenje kroz brojne edukacije i obuke. Na ovaj način se stvara mogućnost za bolje upoznavanje sa izazovnim, ali i zanimljivim svetom modernog i digitalnog bankarstva.


Iako sam još uvek na početku karijere, dosadašnje iskustvo u Raiffeisen banci mi govori da uz uloženi trud i upornost, napredak je gotovo izvestan.

Ostala iskustva zaposlenih