Rajn Majn Company d.o.o.

Rajn Majn Company d.o.o.

O kompaniji

RAJN MAJN COMPANY DOO počela je sa radom 2003. godine i prestavlja jedan od retkih pozitivnih primera preseljenja proizvodnog pogona iz EU u Srbiju. Iz proizvodnog pogona izlaze ekstra kvalitetne spoljašnje i unutrašnje fasade,dekorativne fasade, podloge i boje koje svojim kvalitetom osvajaju naše tržište ali i tržišta EU i Rusije. Nagrada za kvalitet TRADE LEADER´S CLAB-a, INTERNATIONAL TROPHY FOR QUALITY, NEW MILLENNIUM AWARD 2008 je najbolji pokazatelj našeg tehnološkog napretka.

Zadovoljstvo klijenta je prioritet i naši stručni timovi su usavršeni za izvođenje završnih radova u građevinarstvu. Sklad stručnih radnika, vrhunske usluge i kvalitetnih materijala vode nas do ostvarenja želja klijenata.

Sfera građevinarstva u kojoj kompanija drži primat je uslužno izdavanje brzomontažnih skela BLITZ i LAYER. Mnogi veliki projekti su izvedeni uz pomoć naših usluga. Postavljali smo konstrukcije na stambene, poslovne i privredne objekte, avione, mostove, tornjeve, bine za kulturno-umetničke manifestacije.

Kontakt

Adresa

1 Maja bb, 15300 Loznica, Srbija

Kontakt
Matični broj

00000000

PIB

102907760