Rare Developments - Portonovi projekat

Rare Developments - Portonovi projekat

O kompaniji

Samo upravljanje ljudskim resursima, odnosno, u poslovnom svijetu, briga za zaposlene, njihovu motivaciju, stručni razvoj kao i planiranje istih predstavljaju ključne faktore kvaliteta jedne kompanije. Sam sektor ljudskih resursa (Human resources – HR) danas je pozicioniran kao srce svih i velikih i malih sistema i predstavlja ključnu kariku njihovog poslovanja. Čini se da, nikad kao prije, profesionalci iz HR oblasti doprinose ključnim tokovima strategije i razvoja svojih kompanija iz različitih oblasti.

Millennial Consulting je kompanija koja okuplja mali tim entuzijasta i profesionalaca koji žele da pokrenu širu poslovnu zajednicu oko uspostavljanja standarda u procesima upravljanja ljudskih resursa na teritoriji Crne Gore kao i u regionu.

Takođe, pružamo i obezbjeđujemo visoko profesionalni asortiman pravnih usluga i pravnih savjeta. Smatramo da našim dugogodišnjim iskustvom, znanjem, posvećenošću i profesionalnim pristupom možemo značajno da utičemo na poslovne procese kod naših klijenata, da obezbjedimo kvalitetne zaposlene, njihov razvoj i konstantno usavršavanje.

Osim toga, ponudićemo našim klijentima inovativna, digitalna riješenja u procesima upravljanja ljudskim resursima kako bi , na kvalitetan i efikasan način unaprijedili svoje poslovanje i ostvarili konkurentsku prednost.

Kontakt

Rare Developments - Portonovi projekat

  • Serdara Scepana bb
  • Crna Gora

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.