REAM d.o.o. Beograd-Novi Beograd

REAM d.o.o. Beograd-Novi Beograd

O kompaniji

REAM doo je osnovan od strane NLB Grupe i u njenom je 100%-om vlasništvu.

NLB Grupa je najveća slovenačka međunarodna finansijska grupa, u državnom vlasništvu koja posluje na 18 tržišta.

U sastavu NLB Grupe posluju 61 članca. Sa 16 banaka, 11 lizing kompanija, 12 preduzeća za međunarodne finansijske transakcije, 5 osiguravajućih društava, društvom za upravljanje imovinom i još 16 drugih preduzeća, ova grupa je u mogućnosti da svojim klijentima, pa i najvećim, kao što su države i velike korporacije, ponudi najrazličitije finansijske usluge. NLB Grupa ima 1500 korespodentskih veza u 140 država i u njoj je zaposleno 9000 ljudi. Međunarodne ocene boniteta koje NLB Grupi omogućavaju pristup izvorima finansiranja u inostranstvu su: Moody`s Aa3, Fitch A- i Capital Intellience A.

REAM doo Beograd je osnovan i treba da se razvija kao interna konsultantsko-servisna kompanija koja za cilj ima savetovanje članica NLB Grupe pri upravljanju kolateralima i pri odlučivanju o plasmanima koji za obezbeđenje imaju nekretnine, kao i integralno upravljanje nekretninama u vlasništvu NLB Grupacije u Srbiji, Republici Srpskoj, Makedoniji i Bugarskoj

Naše glavne delatnosti koje treba da razvijamo u sklopu Grupe su: upravljanje imovinom, praćnje i analize tržišta, kontakti sa investitorima (kupcima i zakupcima), pružanje konsultantskih usluga članicama i marketing nepokretnosti NLB Grupe (u prodaji i izdavanju).

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Bulevar Mihaila Pupina 165v, III sprat, 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21085499

PIB

108876971