REICON GRADNJA DOO

REICON GRADNJA DOO

O kompaniji

Reicon gradnja d.o.o iz Beograda je preduzeće specijalizovano za projektovanje, inženjering i konsalting. Firma je osnovana 2016 godine čiji tim je sastavljen od inženjera sa iskustvom u oblasti projektovanja svih vrsta konstrukcija a posebno čeličnih i prednapregnutih konstrukcija u kombinaciji sa mlađim kolegama gde se kao rezultat obezbeđuju savremena, kvalitetna, pouzdana i ekonomična projektantska rešenja primenjujući savremene evropske i američke standarde kao i aktuelne domaće propise. 

Kao relativno malo preduzeće, sarađujemo sa vodećim kompanijama na projektovanju industrijskih objekata u Srbiji. Od samog osnivanja preduzeća deo smo tima velike korporacije koja posluje na Filipinima.  Bavimo se projektovanjem svih vrsta konstrukcija. Fokusirani smo samo na inženjere konstruktivnog odseka. Posedujemo znanje i licence iz vodećih programa za proračun i detalje svih vrsta konstrukcija.  

Kontakt

REICON GRADNJA DOO

  • Nova lokacija: Pazinska 16, trenutna lokacija: Karađorđeva 89
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 109386427
  • Matični broj: 21173029

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.