REICON GRADNJA DOO

REICON GRADNJA DOO

O kompaniji

Reicon gradnja d.o.o iz Beograda je preduzeće specijalizovano za projektovanje, inženjering i konsalting. Firma je osnovana 2016 godine čiji tim je sastavljen od inženjera sa iskustvom u oblasti projektovanja svih vrsta konstrukcija u kombinaciji sa mlađim kolegama gde se kao rezultat obezbeđuju savremena, kvalitetna, pouzdana i ekonomična projektantska rešenja primenjujući savremene evropske i američke standarde kao i aktuelne domaće propise. 


Posedujemo znanje i licence iz vodećih programa za proračun i detalje svih vrsta konstrukcija. Kao softverska rešenja koja primenjujemo svakodnevno, možemo izdvojiti neke:

Autodesk Autocad, Autodesk Revit, Autodesk Advance Steel, Autodesk Robot Structural, Idea Statica, Geo5 Fine Software, RISA-Adapt Builder, Radimpex Tower, Radimpex Armcad.


Kao relativno malo preduzeće, sarađujemo sa vodećim kompanijama na projektovanju stambeno-poslovnih, energetskih i industrijskih objekata u Srbiji. Od samog osnivanja preduzeća deo smo tima velike korporacije koja posluje na Filipinima, a od skoro i u Nemačkoj.  Bavimo se projektovanjem svih vrsta konstrukcija. Fokusirani smo samo na inženjere konstruktivnog odseka. 

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Bulevar Oslobođenja 271, Beograd, Srbija

Matični broj

21173029

PIB

109386427

Broj zaposlenih

< 20