Remex d.o.o.

Remex d.o.o.

O kompaniji

REMEX d.o.o. je ovlašćeni i eksluzivni distributer kompanija FLEETGUARD i XCMG za tržište Srbije.

Cummins Filtration je poslovna jedinica američkog proizvođača motora Cummins Inc. zadužena za dizajniranje i proizvodnju održivih rešenja za sisteme filtracije na motorima sa unutrašnjim sagorevanjem. Proizvodi ove kompanije poznati su pod trgovačkom markom Fleetguard. Dostupni su filteri za rudarsku mehanizaciju, poljoprivrednu mehanizaciju, građevinsku mehanizaciju, pomorsku i rečnu transportnu mehanizaciju, drumska vozila i vozila specijalne namene, Fleetguard je vodeći svetski proizvođač filtracijskih sistema i proizvoda za filtriranje koji imaju široku primenu i u najtežim uslovima rada. Fleetguard nudi široki asortiman tehnički visokorazvijenih proizvoda koja obuhvata sisteme za filtraciju vazduha, ulja, goriva, rashladnog medija i hidrauličkih fluida, kao i proizvode za rad mašina pri niskim temperaturama.

XCMG je kineska kompanija osnovana 1989.god. Bavi se proizvodnjom građevinske i rudarske mehanizacije, industrijske opreme, kao i vozila za posebne namene (vatrogasna i komunalna), dizalica, kranova i viljuškara, beton pumpi i miksera. XCMG je prema poslednjem izdanju "yellow book" lider u svojoj industriji u Kini. U 2014.godini je ušao u top 10 proizvođača građevinskih mašina u svetu. Investicije u razvojne (R&D) i trening centre, nove proizvodne pogone, te širenje distributivne mreže će sigurno ovog proizvođača u narednim godinama učiniti jednog od svetskih lidera u svojoj branši. U prilog tome ide i od strane XCMG.ja, nedavna akvizicija Nemačkog proizvođača Schwing!

Kontakt

Remex d.o.o.

  • Autoput 22
  • 11080 Zemun (Beograd)
  • Srbija
  • PIB: 109185608
  • Matični broj: 21138959

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.