Renault Nissan Srbija-logo

Renault Nissan Srbija

Renault Nissan Srbija-bg

O kompaniji

Zašto Renault Srbija?

Automobilska industrija se kontinuirano razvija i unapredjuje, a Renault Srbija ide u korak sa razvojem. Pridružite nam se! Postanite deo naše globalne grupe Renault i zajedno sa nama stvarajte budućnost automobilske industrije. 
Tražimo ljude koji su željni izazova i ne boje se da budu samostalni u radu. U zamenu nudimo stimulativno  i fleksibilno radno okruženje koje zaposlenima omogućava postizanje najboljih rezultata.

Beneficije

Program mentorstva

Obezbeđena oprema za rad

Godišnji odmor i slobodni dani

Fleksibilno radno vreme

Edukacija, profesionalni razvoj

Hrana i piće

Nagrade, bonusi, pokloni

Timska druženja

Proces selekcije

1. KORAK - PODNOŠENJE PRIJAVE

Prijavite se na konkurs za slobodno radno mesto koje odgovara vašem iskustvu i znanju. Ovaj početni korak je za vas od ključnog značaja jer ćete tako optimizovati vaš proces traženja posla. Još uvek niste našli posao koji vas čini srećnim? Proverite da li kod nas postoji baš pravi posao za vas.

2. KORAK – PRIJEM I PREGLED PRIJAVE

3. KORAK – RAZGOVOR UŽIVO

Ključni cilj razgovora: upoznavanje, da nam predstavite šta možete da učinite za preduzeće i da nam kažete kakva su vaša okvirna očekivanja od preduzeća.

4. KORAK – POŠALJEMO ZADATKE

Ukoliko vaš prvi razgovor prođe dobro, obično budete pozvani na dodatni razgovor gde imate priliku da pokažete svoje sposobnosti i znanja u rešavanju i predstavljanju jedne od naših brižljivo koncipiranih studija slučaja. Osim predstavljanja i rešavanja studije slučaja, na drugom razgovoru možemo detaljnije da popričamo i o vašoj motivaciji, iskustvima i očekivanjima.

5. KORAK - ZAPOSLENJE

Ako stignete ovako daleko to znači da je iza vas uspešna prijava i razgovor i da ste izabrani za slobodno radno mesto. ČESTITAMO!

Kada se zaposlite, u našem preduzeću imamo program uvođenja u posao i sastanke upoznavanja, koji vam pomažu da gradite nova poznanstva i upoznajete različita područja rada, što novo zaposlenim obezbeđuje pozitivno početno iskustvo u preduzeću. Dodeljujemo vam kolegu (Buddy) koji vodi računa o tome da se dobro osećate kada dođete u grupu Renault Nissan Adriatic.

Vrsta selekcije

Intervju

test

Krugovi selekcije

3kruga

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Renault Nissan Srbija

Renault Nissan Srbija

Društvene mreže

Adresa

Omladinskih brigada 90v

Beograd, Beograd

Srbija

Matični broj

20053593

PIB

103940295

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.