Revolution Architects

Revolution Architects

O kompaniji

Revolution Architects

Mi smo multidisciplinarni studio koji odgovorno projektuje i dizajnira, od velikih projekata do jedinstvenih umetničkih dela. Sve prema potrebama korisnika, zahtevima klijenta, gradskog/ruralnog okruženja i tehničkim propisima i standardima.

Estetski jedinstven dizajn, funkcionalni  prostor i energetski efikasani objekti su nam misija. U osnovi naše arhitekture je sposobnost da iskusnim očima uvek imamo svež pogled na dizajn. Nastojimo ne samo da stvorimo jake, održive zgrade, već i da stvorimo arhitekturu koja radi u svoju svrhu i funkciju.

Studio čine iskusni projektanti arhitekture, enterijera, konstrukcije, vodovoda i kanalizacije i mašinskih instalacija, energetske efikasnosti, akustike, elektroenergetike, telekomunikacija koji razvijaju projekte od početnih skica do nadzora na gradilištu, za objekte i prostore svih namena (stambeni, poslovni, ugostiteljski, sportski...). Bez obzira na obim, složenost ili tipologiju objekta, dizajnu se pristupa na isti način sa osnovnim vrednostima jednostavnosti, efikasnosti i čitljivosti.

Kontakt

Adresa

Tadeuša Košćuška 96, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21680044

PIB

112464231

Broj zaposlenih

20 - 50