RICO TRAINING CENTRE DOO BEOGRAD

RICO TRAINING CENTRE DOO BEOGRAD

O kompaniji

RICO TRAINING CENTRE DOO BEOGRAD, kao dugogodišnji Akreditovani trening Institut IRU Akademije iz Ženeve (IRU– Međunarodna unija za drumski prevoz, iz Ženeve, globalna svetska organizacija) je javnopriznati organizator obrazovanja odraslih, odobrenjem Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije za dva programa obuka za stručno usavršavanje i sticanje stručnih kompetencija iz oblasti saobraćaj-bezbednsot-logistka.
Cilj je povećanja profesionalnih kompetencija i usaglašavanje međunarodnih i nacionalnih propisa kroz pružanje standardizovanih visoko kvalitetnih trening programa i unapređenje bezbednosti saobraćaja.

RICO TRAINING CENTRE DOO BEOGRAD je licencirani organizator stručnog osposobljavanja, odobrenjem od Ministrastva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, za vozače vozila u transportu opasne robe u drumskom (ADR) saobraćaju i za savetnike za bezbednost u transportu opasnih roba u drumskom (ADR) i železničkom (RID) saobraćaju.

RICO TRAINING CENTRE DOO BEOGRAD je registrovan kao pravno lice za poslove veštačenja, za oblast saobraćaj-transport-bezbednost, specijalistički orijentisan za:

1. Oblast Vreme vožnje i odmora vozača i vozila i primena i upotreba digitalnog tahografa – Čitanje i tumačenje taholistića analognog tahografa i ispisa digitalnog tahografa, tehnička ispravnost uređaja, savetovanje i konsultacije u postupku kontrole vozača i vozila.

2. Oblast Transport opasnog tereta – Zadesne situacije u kojima je došlo do istakanja ili prosipanja opasnog tereta /ovo je već u domenu istražnog ili predkrivičnog postupka/ utvrđivanje ispunjenosti zahteva koje vozač mora da ispoštuje po pitanju posedovanja zaštitne opreme i opreme za zaštitu od požara u vozilu, brzina kretanja,

3. Oblast Bezbedan utovar i istovar, obezbeđenje tereta – Transport robe – obezbeđenje tereta – poštovanje standarda i pravila obezbeđenja tereta prilikom utovara, transporta i istovara.

4. Oblast Transport putnika – bezbednost putnika – Osiguranje /u sitacijama prekobrojnog broja putnika/ poštovanje pravila obezbeđenja putnika u saobraćaju, obezbeđenje prtljaga,

Kontakt

RICO TRAINING CENTRE DOO BEOGRAD

  • Arčibalda Rajsa 27
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 104718086
  • Matični broj: 20214830
  • Broj zaposlenih: < 20

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.