Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Ringier Axel Springer doo

Ringier Axel Springer doo logo
Kosovska 10, 11000 Beograd
11000 Beograd
SRBIJA
065 333 4981
251-500
100000889
17134990

Ringier Axel Springer dooRingier Axel Springer doo je vodeća medijska internacionalna kompanija, poznata po svom širokom portfoliju digitalnih i štampanih izdanja. Od osnivanja u Beogradu 1996. godine, rastemo i širimo svoj domet i uticaj, pružajući publici kvalitetan sadržaj. Ringier Axel Springer doo sastoji se od različitih entiteta koji imaju specifične veštine. Zajedno nudimo integrisana rešenja i ispunjavamo potrebe današnjeg tržišta. Naše oblasti su: medijsko izdavaštvo, oglasni portali I transakcijsko poslovanje, advertising, razvoj novih tehnologija.
Pružamo kvalitetan novinarski sadržaj za savremenu publiku na različitim platformama i kanalima. Naš portfolio čine brojni i raznovrsni brendovi - više od 10 digitalnih i print izdanja kao što su dnevne novine Blic i Blic online, NOIZZ, Žena.rs, Pulsonline.rs, forum Ana.rs, magazini NIN, Blic žena i oglasnici Nekretnine.rs i Mojauto.rs, kao i online video platforme Clip.rs i BlicTV. Deo smo kompanije Ringier Axel Springer Media AG osnovane 2010. godine kao zajedničko preduzeće švajcarskog Riniger AG i nemačkog Axel Springer SE u cilju spajanja internacionalnih poslova dveju kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi. Više o nama možete pronaći na: https://www.ringieraxelspringer.rs/

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.