Rm-company d.o.o.

Rm-company d.o.o.

O kompaniji

Kompanija je osnovana 1998. godine u Guči sa kancelarijama u Čačku. Davne 1998. godine firma se bavila organizacijom tombole. Nakon dve godine otvara se naša prva kladionica u Prokuplju, samim tim i jedna od prvih kladionica u Srbiji.  Značajna promena desila se 2017. godine kada STAR BET postaje deo grupacije SPORTLIFE iz Makedonije koja se bavi istom delatnošću. Trenutno imamo preko 70 lokacija u Srbiji u kojima se možete kladiti, osvežiti ili okušati sreću na nekom od aparata, ruletu ili drugih igara na sreću.

U kladionicama STAR BET zaposleno je dobro obučeno osoblje u mnogim oblastima i aktivnostima (novinarstvo, izdavaštvo, klađenje, servis). Sve poslovne aktivnosti obavlja naše osoblje (blagajnici, menadžeri, operateri teleteksta, programeri, operativci, i.t.d.). Kompanija, mada često sarađuje sa spoljnim saradnicima, u potpunosti je nezavisna.

Mi cenimo naše zaposlene jer verujemo da je ekipa sastavljena od stručnih, posvećenih i sposobnih kadrova ključ za uspešno poslovanje bilo koje kompanije.

Mi brinemo i investiramo u zaposlene kroz timski rad i stručno obrazovanje, u smislu njihovog kontinuiranog razvoja i napredovanje u karijeri, što predstavlja naš prioritet.

STAR BET nudi posao u motivisanoj i posvećenoj atmosferi, timski duh, priliku za lični napredak i napredovanje u karijeri.

Kontakt

Adresa

Amidžina 24/A, Čačak, Srbija

Kontakt
Matični broj

17210599

PIB

101267007

Broj zaposlenih

251 - 500