RT-RK d.o.o.
RT-RK d.o.o.

RT-RK d.o.o.

O kompaniji


RT-RK d.o.o. je kompanija koja se bavi pružanjem usluga razvoja softvera i ponudom sopstvenih softverskih rešenja u oblasti sistema za rad u realnom vremenu, sa fokusom na oblasti multimedije i komunikacija.
Sedište kompanije je u Novom Sadu, od samog osnivanja 1991. godine. Od 2011. godine, kompanija se razvija u pravcu širenja regionalne mreže centara i otvara odeljenja u Beogradu i Banja Luci. Pozitivna iskustva saradnje sa FTN-om u Novom Sadu, trudi se da prenese i na saradnju sa eminentnim fakultetima u regionu (ETF u Beogradu, MATF u Beogradu, ETF u Banja Luci).


SARADNJA SA SVETSKIM IMENIMA U OBLASTI POTROŠAČKE ELEKTRONIKE

Danas RT-RK angažuje više od 600 stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija, što je čini jednom od najvećih kompanija za razvoj softverskih rešenja u oblasti jugoistočne Evrope. Poslovanje kompanije je u potpunosti usmereno na strano tržište. MIPS/Imagination, CISCO, Cirrus Logic, Xiaomi, Harman Kardon, Onkyo & Pioneer, Starkey Hearing Technologies, Marvell, iWedia samo su neka od imena sa liste naših zadovoljnih partnera i klijenata. Kako se oni nalaze u različitim delovima sveta, naši zaposleni imaju mogućnost da putuju i upoznaju se sa različitim kulturama i da na taj način obogate osim profesionalnog i lično iskustvo.


BRIGA O PROFESIONALNOM RAZVOJU ZAPOSLENIH

Profesionalni razvoj naših zaposlenih stimulišemo radom na inovativnim projektima koji podrazumevaju rad sa najmodernijim razvojnim platformama i alatima. Veoma nam je važno da idemo u korak sa trendovima u oblasti razvoja softvera, a to podrazumeva i stalno usavršavanje zaposlenih. Ponosni smo na veliki broj internih obuka koje organizujemo u okviru kompanije, dok su predavači naše kolege koje svoje znanje i iskustvo prenose ostalima. Pored toga, stručnom podrškom od strane inženjera mentora nastojimo da novozaposlenima i manje iskusnim kolegama olakšamo uvođenje u posao.

STIMULACIJA AKADEMSKOG RAZVOJA

Akreditacijom od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije kao razvojno-istraživačkog instituta, inovativni i naučno-istraživačkih potencijali kompanije su potvrdjeni i na formalnom nivou. Za one koji žele da nastave sa akademskim razvojem, pomažemo upis na doktorske studije, objavljivanje i prezentovanje naučno-istaživačkih radova kako na domaćim, tako i na stranim stručnim konferencijama.

DODATNO EDUKOVANJE STUDENATA

Za buduće IT profesionalce koji su još na studijama, tradicionalno organizujemo različite letnje škole i prakse kako bismo im pružili priliku da se upoznaju sa oblašću rada naše kompanije. Tokom jula i avgusta organizujemo letnju praksu i letnje škole u oblasti embedded developmenta, FPGA i IoT. Osim toga, imamo različite programe stipendiranja za studente koji se nalaze na različitim nivoima studija. Ukoliko želite da se informišete ili ste već odlučili da postanete RT-RK stipendista, slobodno pišite na e-mail: stipendija@rt-rk.com.

OBEZBEĐIVANJE BENEFITA ZA ZAPOSLENE

Pored kolektivnih sportskih aktivnosti, odlazaka u pozorište i tradicionalnog letnjeg piknika, našim zaposlenima smo omogućili realizaciju tim bilding aktivnosti po principu samoorganizovanja u okviru tima. Svaki član tima ima na raspolaganju budžet namenjen isključivo tim bilding aktivnostima, koje može iskoristiti bilo kada u toku godine. Koliko su kreativni u odabiru i realizaciji aktivnosti, možete pogledati u Galeriji ispod.

Beneficije

Proces selekcije

Proces selekcije za našu kompaniju najčešće se sastoji iz dva koraka.


Selekciju počinjemo HR intervjuom, gde se međusobno upoznajemo, ukratko vam predstavljamo kompaniju i poziciju, kao i šta možete očekivati u samom procesu. Tokom HR intervjua zajedno prolazimo vašu radnu biografiju, interesovanja, kao i planove za dalji razvoj profesionalne karijere. HR intervju može biti upotpunjen i testiranjem opšte sposobnosti, ličnosti ili testom znanja iz određene tehnologije.


Ukoliko je prvi krug uspešno završen, sledeći korak je tehnički intervju usko vezan za poziciju na koju ste konkurisali. Za tehnički deo procesa selekcije su zadužene kolege, eksperti iz određenih tehnologija ili oblasti. Pored same provere, na raspolaganju su vam za vaša tehnička pitanja i detalje vezana za konkretnu poziciju ili projekat.


Nakon drugog kruga se za većinu kandidata proces selekcije završava, sem ukoliko se ukaže potreba, tada organizujemo i treći krug, koji uglavnom podrazumeva razgovor sa kolegama iz menadžmenta. O krajnjem ishodu selekcije i završetku konkursa, blagovremeno obeveštavamo sve kandidate koji su bili na razgovoru za posao.


Naše otvorene pozicije u svakom momentu možete pogledati na našem sajtu: http://www.rt-rk.com/careers/open-positions ili na Infostud-ovom portalu za zapošljavanje.


Za prijave i dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese: career-srb@rt-rk.com

Vrsta selekcije
Test
Intervju

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Narodnog fronta 23a, 21 000 Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

20030038

PIB

103843913

Broj zaposlenih

501 - 1000