Aleksandra Stojkoski

Funkcionalni Konsultant za D365 F&0
Aleksandra Stojkoski

Kada me ljudi pitaju zašto uvek toplo preporučujem sa.global kompaniju potrebno mi je vremena da odgovorim na to pitanje, zato sto ne znam od čega da počnem i šta bih izdvojila kao najvažniju prednost rada ovde, jer ih ima stvarno mnogo.

Kao neko ko zaista voli da bude okružen ljudima, i neko ko neizmerno uživa u druženju, želim da naglasim da kolege, sada već i prijatelji, sa kojima imam čast da radim i provodim vreme, kako u kancelariji tako I na putovanjima i druženjima van kancelarije, su definitvno jedan od najvažnijih razloga za to što mi odlazak na posao predstavlja ogromno uživanje. Osim toga što svi zajedno činimo da atmosfera u kancelariji bude fenomenalna I da nam je svaki dan zabavan i ispunjen šalom i smehom, sa druge strane jedni drugima smo velika podrška i oslonac u svakodnevnim poslovnim izazovima. Radimo, učimo, rastemo i napredujemo zajedno. 

sa.global je kompanija koja zaposlenima pruža sve neophodno za razvoj, konstantno usavršavanje i profesionalni napredak, kompanija gde se kroz timski rad teži postavljenim ciljevima.

Od raznih treninga i obuka, preko rada na veoma zanimljivim i raznovrsnim projektima, zaposleni imaju priliku da neprestano uče i nadograđuju svoje znanje I iskustvo. Zaista sam srećna sto se nalazim u veoma podsticajnom i inspirativnom radnom okruženju u kojem se pozitivne vrednosti, rad i trud prepoznaju i cene, sto je po mom mišljenju jedan od ključnih faktora uspešnog i dobrog poslovanja kompanije. A dobre stvari ne treba menjati :)

Ostala iskustva zaposlenih