Saga d.o.o. Beograd
Saga d.o.o. Beograd

Saga d.o.o. Beograd

IT' not about technology, IT's about people!

O kompaniji

Saga Beograd je poslednje tri decenije lider na tržištu tehnoloških inovacija u Srbiji i regionu, a od februara 2023. godine postala je deo kompanije Noventiq, koja je vodeći dobavljač rešenja i usluga za digitalnu transformaciju i sajber bezbednost za tržišta u razvoju. Noventiq, čije je sedište u Londonu, trenutno ima preko 75.000 kupaca i 5.700 zaposlenih u skoro 60 zemalja širom sveta.


U Sagi danas radi više od 400 ljudi, a naš portfolio obuhvata široku paletu IT proizvoda i usluga, od najsavremenijih sistemskih rešenja, preko razvoja složenih softverskih rešenja po meri korisnika, do razvoja sopstvenih softverskih proizvoda baziranih na primeni veštačke inteligencije, mašinskog učenja i data science-a. Naš fokus na razvoj i implementaciju inovativnih rešenja je ono što nas izdvaja i čini sinonimom za vrhunske poslovne rezultate. 


Gradeći partnerstvo sa više od 70 renomiranih imena iz ICT industrije, rasli smo i razvijali se tako da smo danas nezaobilazna stanica na putu ka unapređenju poslovanja za veliki broj klijenata.

Zahvaljujući ekspertizi naših zaposlenih, bliskoj saradnji sa klijentima i upotrebi najnovijih tehnoloških dostignuća već godinama razvijamo i implementiramo rešenja koja transformišu poslovanje i prave razliku.


Saga je spoj savremenih tehnologija i poslovnog pristupa, koji je proizvod multidisciplinarnih timova. Našu snagu čini saradnja sistem inženjera, programera, kolega koje se bave upravljanjem projektima, poslovnim razvojem, prodajom, marketingom i svih ostalih koji doprinose liderskoj poziciji kompanije.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Beneficije

Proces selekcije

Saga Beograd je jedna od vodećih IT kompanija na tržištu sa tradicijom dugom tri decenije. Sa više od 400 zaposlenih, Saga učestvuje u mnogim značajnim tehnološkim projektima u zemlji i regionu. Sofija, direktorica ljudskih resursa i Sandra, HR konsultant pojasnile su sve faze procesa selekcije, koji te očekuje ako u ovoj kompaniji konkurišeš za posao.

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar Zorana Đinđića 64a , Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17493647

PIB

100394832

Broj zaposlenih

251 - 500