Saga d.o.o. Beograd-logo

Saga d.o.o. Beograd

Saga d.o.o. Beograd-bg

O kompaniji

Saga New Frontier Group je poslednje tri decenije lider na tržištu tehnoloških inovacija. Deo smo grupacije New Frontier Group, koju je Gartner svrstao među 10 najuspešnijih sistem integratora u Centralnoj i Istočnoj Evropi. U Sagi danas radi više od 400 ljudi, a naša rešenja smo implementirali na 26 tržišta širom sveta. Naš portfolio obuhvata široku paletu IT proizvoda i usluga, od najsavremenijih sistemskih rešenja, preko razvoja složenih softverskih rešenja po meri korisnika, do razvoja sopstvenih softverskih proizvoda baziranih na primeni veštačke inteligencije, mašinskog učenja i data science-a. Naš fokus na razvoj i implementaciju inovativnih rešenja je ono što nas izdvaja i čini sinonimom za vrhunske poslovne rezultate.
 
Gradeći partnerstvo sa više od 70 renomiranih imena iz ICT industrije, rasli smo i razvijali se tako da smo danas nezaobilazna stanica na putu ka unapređenju poslovanja za veliki broj klijenata.

Zahvaljujući ekspertizi naših zaposlenih, bliskoj saradnji sa klijentima i upotrebi najnovijih tehnoloških dostignuća već godinama razvijamo i implementiramo rešenja koja transformišu poslovanje i prave razliku. Saga je spoj savremenih tehnologija i poslovnog pristupa, koji je proizvod multidisciplinarnih timova. Našu snagu čini saradnja sistem inženjera, programera, kolega koje se bave upravljanjem projektima, poslovnim razvojem, prodajom, marketingom i svih ostalih koji doprinose liderskoj poziciji kompanije.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Beneficije

Timska druženja

Sport i rekreacija

Zdravlje

Obuke, konferencije

Obezbeđena oprema za rad

Proces selekcije

Saga New Frontier Group je jedna od vodećih IT kompanija na tržištu sa tradicijom dugom tri decenije. Sa više od 400 zaposlenih, Saga učestvuje u mnogim značajnim tehnološkim projektima u zemlji i regionu. Sofija, direktorica ljudskih resursa i Sandra, HR konsultant pojasnile su sve faze procesa selekcije, koji te očekuje ako u ovoj kompaniji konkurišeš za posao.

Kompanijski brendovi

NF Innova-logo

NF Innova

Član naše porodice

SAGA CG-logo

SAGA CG

Član naše porodice

SAGA RS-logo

SAGA RS

Član naše porodice

SAGA MK-logo

SAGA MK

Član naše porodice

Smart-logo

Smart

Član naše porodice

NFG-logo

NFG

Član naše porodice

NPS-logo

NPS

Član naše porodice

Kontakt

Saga d.o.o. Beograd

Saga d.o.o. Beograd

Društvene mreže

Adresa

Bulevar Zorana Đinđića 64a 

Beograd, Srbija

Matični broj

17493647

PIB

100394832

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.